Ingezonden persbericht

P E R S B E R I C H T

Uw gulden welkom bij C&A

AMSTERDAM - donderdag 28 november 2002 - Bij alle 81 vestigingen van C&A kan van zaterdag 30 november tot en met zaterdag 7 december opnieuw worden betaald met rijskdaalders, kwartjes, dubbeltjes, tientjes en centen. C&A accepteert gedurende één week opnieuw de gulden als betaalmiddel. Een ideale mogelijkheid voor mensen die nog guldens (munten of papiergeld) hebben gevonden achter de kast, in de keukenla of in de zakken van een winterjas.

Regelmatig blijkt uit onderzoeken dat de gemiddelde Nederlander de gulden en de cent toch erg mist. Sterker nog iedereen blijkt toch - en op de meest vreemde plaatsen nog steeds 'guldens' te vinden. De bedragen zijn te klein om helemaal mee naar de bank te gaan, maar geld is toch geld en het blijft zonde om het niet te gebruiken. Bij C&A is de gulden volgende week weer een gulden waard.

Gedurende de week dat de gulden weer betaalmiddel is bij C&A Nederland kunnen euro's en guldens naast elkaar en door elkaar worden gebruikt. De prijzen bij C&A zijn vanzelfsprekend in euro's, maar het personeel in de winkel helpt graag om deze prijzen terug te rekenen naar guldens. Wisselgeld van de betalingen in guldens krijgt de klant terug in euro's. In feite wisselt de klant bij C&A zijn guldens om in euro's zonder enige kosten.


--- Noot voor de redactie,

Ingezonden persbericht