Gemeente Wassenaar

Veelgestelde vragen

Wassenaar.nl genomineerd voor publieksprijs
20-11-2002

Burger@overheid.nl reikt vanaf dit jaar de Webwijzer Award uit, een onderscheiding voor de beste overheidssite. Eerdere jaren werd deze verzorgd door advies.overheid.nl. Dit jaar kent deze prijs voor het eerst een extra categorie, de zogenaamde publieksprijs. Deze nieuwe categorie is in het leven geroepen op verzoek van het nu demissionaire kabinet. Om op deze wijze de burger meer te betrekken bij de kwaliteit van de digitale overheid.

Wassenaar.nl is genomineerd voor de publieksprijs. Alle burgers die de gemeentesite hebben genomineerd: hartelijk bedankt. Op 30 januari 2003 zullen we weten of Wassenaar deze prijs ook echt krijgt toegekend. Het doet ons als gemeente al goed dat de gemeentesite is genomineerd. Dat betekent in ieder geval dat we de goede weg zijn ingeslagen met de in gang gezette verbeteringen op de site.

Meer over de Award
Doel van de Webwijzer Award is overheidsorganisaties stimuleren tot het maken en beheren van kwalitatief goed sites. De Award kende al een vakjuryprijs. Het prijzengeld bedraagt 10.000,00 per categorie. Het geld wordt beschikbaar gesteld door het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties.