IDTV

IdtV breidt activiteiten uit door 50% belang in MMM

P E R S B E R I C H T

Embargo tot 16.00 uur vanmiddag

IdtV breidt activiteiten uit door 50% belang in Medical Multi Media Productions bv

Diemen-Zuid, 3 december 2002 - Vandaag komen IdtV en de AVRO een deelname overeen in Medical Multi Media Productions bv (MMM)
- onder meer bekend van medische programma's als 'Vinger aan de Pols', 'Gezondheidsplein' en 'Mens en Lijf'. Door de bekrachtiging van het belang van 50% in MMM versterkt IdtV haar aandeel in de productie van medische programma's.

Synergie
Frank de Jonge, CEO van IdtV: 'De maatschappelijke aandacht voor een onderwerp als gezondheid maakt dat we de productie van medische programma's, als specialist in bewegend beeld, naast onze overige activiteiten meer ruimte willen geven. Het belang in Medical Multi Media maakt dat we onze portfolio als multimediaal productiehuis kunnen uitbreiden. Het marktleiderschap van MMM op het gebied van gezondheidsprogramma's, biedt ons de kans gezondheidsgerelateerde multimedia activiteiten aan te bieden.'

De overeenkomst heeft een belangrijke synergie tot gevolg, volgens Marck Feller, algemeen directeur MMM: 'Waar MMM van oorsprong de expertise bezit op het gebied van onder meer gezondheidsprogramma's, vult IdtV de marketing- en saleskennis rondom producties uitstekend aan. Deze samenwerking versterkt onze beide posities.'

IdtV
IdtV is, als tweede grote onafhankelijke productiemaatschappij, toonaangevend in de ontwikkeling en productie van (geïntegreerde) concepten, op het gebied van televisie, internet (tv), film en evenementen, voor zowel omroepen, zenders, bedrijfsleven als overheid. In 1977 opgericht, bestaat IdtV dit televisieseizoen 25 jaar.

MMM
Medical Multi Media productions bv (MMM) is in 1997 opgericht door Ria Bremer. Van een klein groepje pioniers is MMM in vijf jaar uitgegroeid tot een florerend en veelzijdig productiebedrijf. Met programma's als 'Vinger aan de Pols', 'Gezondheidsplein' en 'Mens en Lijf' heeft het een enorme expertise opgebouwd in medische producties.