Gemeente Den Helder

03-12-2002
Wegwerkzaamheden
Er wordt deze week druk aan de weg getimmerd door de gemeente. Heel wat (overwegend) kortdurende wegwerkzaamheden vinden plaats.

Herstraten
Jan Verfailleweg
Vanaf woensdag 27 november hebben we de parkeervakken aan de Jan Verfailleweg herstraat. Zodra het herstraten van de parkeervakken gereed is, wordt er opnieuw geasfalteerd. Het herstraten van de parkeervakken duurt waarschijnlijk tot het eind van deze week. Dinsdag 3 december is het fietspad gefreesd. Het verkeer ondervindt wel hinder, maar kan gewoon gebruik maken van de weg. In totaal nemen de werkzaamheden 2 weken in beslag.

Merelstraat
Maandag 2 december starten we met het herstraten van de Merelstraat. Ook de trottoirs tussen de Merelstraat en de Burgemeester Houwingsingel worden opnieuw gestraat. De straat wordt afgesloten voor het verkeer. De huizen blijven wel (gedeeltelijk) bereikbaar voor de bewoners.

Kruiszwin 33
Woensdag 4 december beginnen we met het herstraten van het Kruiszwin 3301- 3338. De straat wordt in gedeeltes aangepakt. Hoewel de straat niet wordt afgesloten, zal het doorgaand rijverkeer hinder ondervinden. De woningen blijven zoveel mogelijk bereikbaar.

Zowel voor de Merelstraat als voor Kruiszwin geldt dat de werkzaamheden in ieder geval duren tot 20 december. Tijdens de kerstvakantie wordt er niet gewerkt. Op maandag 6 januari worden de werkzaamheden hervat.

Asfalteren
Nieuwe Diep, ter hoogte van Zeedoksluis
Op donderdag 5 en vrijdag 6 december asfalteren we het Nieuwe Diep, ter hoogte van de Zeedoksluis. Dit weggedeelte is dan afgesloten voor alle verkeer. De omleidingsroute staat met borden aangegeven.

Fazantenstraat
Op maandag 9 december wordt de Fazantenstraat voor een deel geasfalteerd. Het betreft het weggedeelte tussen de Burgemeester Houwingsingel en de Ruyghweg. Dit weggedeelte is dan afgesloten voor doorgaand verkeer. De woningen zijn wel bereikbaar. Buslijn 36 gaat deze dag via de Kievitstraat. Het asfalteren duurt een dag.

Polderweg
Op maandag 9 december tenslotte wordt een gedeelte van de Polderweg voorzien van een nieuwe asfaltlaag. Het betreft het gedeelte tussen de Bothastraat en de Prins Hendriklaan. Dit weggedeelte wordt afgesloten voor het verkeer. Een omleidingsroute wordt met borden aangegeven. Buslijn 33 volgt een alternatieve route via de Parallelweg, de Ruyghweg, Fabrieksgracht en de Weststraat. Het asfalteren neemt waarschijnlijk twee dagen in beslag.
« terug