Gemeente Geldrop


Publicatie Geldrop Actueel, 20 november 2002

Op dinsdag 3 december
INSPRAAKAVOND RECONSTRUCTIE EN RIOOLVERVANGING EEUWSELSTRAAT

Op dinsdag 3 december aanstaande wordt er een inspraakavond gehouden over de reconstructie en de rioolvervanging van de Eeuwselstraat. De avond wordt voorgezeten door wethouder W.H.M. Maasakkers en wordt gehouden in de raadzaal van het gemeentehuis aan de Hofstraat 4. U bent vanaf 20.00 uur van harte welkom.

De riolering in de Eeuwselstraat is momenteel in slechte staat en zal na de zomer van 2003 geheel worden vervangen. Omdat er in de straat sprake is van een hoge parkeerdruk, worden tevens maatregelen genomen om dit probleem op te lossen. Verder worden in het kader van de invoering van Duurzaam Veilig in de straat een aantal plateaus aangelegd en wordt het groen aangepast.

PLANNEN TER INZAGE
Van donderdag 21 november t/m woensdag 3 december 2002 liggen de plannen tijdens kantooruren ter inzage in het informatiecentrum van het gemeentehuis aan de Hofstraat 4. Iedereen kan hierover mondeling of schriftelijk zijn zienswijzen naar voren brengen.

AANMELDEN
Wilt u bij de inspraakavond aanwezig zijn? Meld u zich dan vooraf persoonlijk of telefonisch aan bij de receptie van het gemeentehuis, telefoon 2893893.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de heer B. te Walvaart van de afdeling Voorbereiding en Vastgoed, telefoon 2893982.