UNITED DANCE COMPANY

Impulz het grootste dance-event onder de rivieren

Op Zaterdag 7 december organiseert UDC een nieuwe editie van het indoor dance spektakel Impulz in de Brabanthallen in Den Bosch. Voor de 6e keer alweer zal dit evenement, dat altijd goed is voor zo'n 25.000 bezoekers en dat daarmee het grootste indoor dance event onder de rivieren is, plaatsvinden. Er worden in totaal 7 verschillende hallen, variërend in grootte en aankleding, ingericht om plaats te bieden aan vele dj's, live-acts, videokunstenaars en natuurlijk de vele dansliefhebbers. Met verschillende thema's wordt aan iedere zaal z'n eigen unieke sfeer meegegeven en wordt het hele complex omgetoverd in een megadanscomplex waarin zowel de oren als de ogen flink gestimuleerd zullen worden.

De grootste zaal wordt voor de gelegenheid omgetoverd tot de Hyperspace waarin een futuristisch décor dient voor de immens populaire Hard Dance stroming met als onbetwiste toppers in het genre Yoji Biomehanika, de excentrieke en populaire Japanner. Verder ook een set van Tom Harding, de ongekroonde koning van de Nederlandse hard dance, van wie zojuist op het UDC Music label een nieuwe dubbel verzamel mix cd is uitgekomen: HQ presents Tom Harding. Ook is er ook een live optreden van de Engelse groep Lab 4.

Verder is er een progressive zaal met onder anderen Seb Fontaine, Danny Howells en Guy Ornadel, een techno zaal met waarin onder meer Mistress Barbara. Michel de Heij en Funk D'Void zullen aantreden en een clubhouse zaal met o.a. CJ Mackintosh, E-Smoove, MarYSol en Tony Thomas. Verder zal er een ruimte ingericht worden voor Retro, een in Engeland mateloos populaire organisatie die zich toelegt op feesten waar uitsluitend vintage house classics worden gedraaid en wordt er een zaal gewijd aan jong en opkomend Nederlands dj talent. Voor wie dit alleemaal een beetje te veel wordt...chillen en relaxen kan in de Chillout zaal, waar Ambient Daan & Friends de perfecte soundtrack verzorgen voor hen die even willen uitrusten.

De volledige line up:
Hyperspace/Hard Dance
Yoji Biomehanika, Tom Harding, JP, Lab 4 live, Andy Farley, Sterling Moss, Dave Randall, S.H.O.K.K., Danny D, MC Magika Fantasy City/Progressive
Seb Fontaine, Danny Howells, Guy Ornadel, Circulation, Misja Helsloot, Don Diablo, Ton TB, Cor Fijneman, MC Marxman
The Underground/Techno
Mistress Barbara, Michel de Heij, Funk D'Void, Christian Smith, Secret Cinema live, Laidback Luke, Montana, Shinedoe, MC Lanesra Warehouse/Housegrooves
Funk D'Void, CJ Mackintosh, E-Smoove/Thick Dick, MarYSol, Tony Thomas, Marcello, Victor Coral, Wizard, MC Paul T
Retro/Old School House
Paul Jay, Nick Hussey, Paul Taylor, Moxxey
Chillsville/Chill Out & Lounge
Ambient Daan, Cheese Detective Agency feat. Sara Jay, Stefan X, Odd Bod
The Genesis/Talent Room
Pedro, Pale-X & Jowan, Patriek Paap, Oky, Ric Charles, Kaufmann, Spanner

Bezoek voor meer informatie: www.impulz.nl

Datum: 7 december 2002, prijs: E 37,50.Openingstijden: 21.00-08.00 tickets verkrijgbaar via Ticket Service en de bekende voorverkoopadressen.
NOOT VOOR DE REDACTIE,