NED. ORG. VRIJWILLIGERSWERK

Uitreiking Nationale Compliment en GemeentenCompliment 2002

Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk (NOV) reikt op 7 december, Internationale Vrijwilligersdag, twee belangrijke vrijwilligersprijzen uit: Het Nationale Compliment aan het beste vrijwilligersproject. Het GemeentenCompliment aan de gemeente met het meest actieve vrijwilligerswerkbeleid. Daarnaast worden de nominaties voor het OndernemersCompliment bekendgemaakt. Deze prijs wordt uitgereikt op 12 december a.s. tijdens de European Business Marathon in Utrecht.

Het Nationale Compliment wordt georganiseerd in samenwerking met de Rabobank, Het GemeentenCompliment in samenwerking met de Commissie Vrijwilligersbeleid en Het OndernemersCompliment in samenwerking met Samenleving & Bedrijf.

Wij nodigen u van harte uit voor deze feestelijke uitreiking, die plaatsvindt van 17.30-22.00 uur in Fort Voordorp in Utrecht. We stellen het wel op prijs wanneer u zich van tevoren even aanmeldt.

De prijsuitreiking wordt gepresenteerd door Angela Groothuizen, ambassadeur voor de Complimenten. Zij kan ook benaderd worden voor interviews.

Einde bericht

Meer informatie treft u aan op www.nov.nl. U kunt ook contact opnemen met Nienke van Helden of Narda Berendse (030 2319844, nvhelden@nov.nl, nberendse@nov.nl) Bij hen kunt u zich ook opgeven voor het bijwonen van de prijsuitreiking of het benaderen van Angela Groothuizen voor een interview. Voor meer informatie over de uitreiking van het OndernemersCompliment tijdens de European Business Marathon op 12 december a.s. kijkt u op www.samen.nl.

Programma uitreiking Complimenten 7 december,
17.30-22.00 uur, Fort Voordorp, Utrecht

17.30 Ontvangst

18.15 Dinner with Compliments

20.00 Prijsuitreikingen Complimenten
Presentatie: Angela Groothuizen

Bekendmaking nominaties
Het OndernemersCompliment

Prijsuitreiking
Het GemeentenCompliment en
Het Nationale Compliment

21.00 Uitreiking Publieksprijzen
Presentatie: Angela Groothuizen

22.00 Afsluiting


02 dec 02 17:17