Ingezonden persbericht


Oculare en Museum Catharijneconvent

Muzikale kerstarrangementen

Museum Catharijneconvent is gehuisvest in een fraai 15e eeuws kloostergebouw in het Utrechts Museumkwartier. In de refter (eetzaal) van dit voormalige Johannieterklooster kunt u op zondag 8 en zondag 22 december 2002 bijzondere en sfeervolle kerstarrangementen bijwonen.

zondag 8 december 2002 Oculare en het Utrechts Kamerkoor

Op zondag 8 december 2002 van 11.00 tot 13.30 uur kunt u deelnemen aan het eerste muzikale kerstarrangement in Museum Catharijneconvent. U wordt ontvangen met koffie en kerststol en daarna kunt u luisteren naar een prachtig kerstconcert van het Utrechts Kamerkoor. Casper Staal, conservator van Museum Catharijneconvent, en Wil van der Mark, van Oculare, leiden u rond langs kerstvoorstellingen in het museum. Nadere inlichtingen en inschrijving bij bureau Oculare, tel. 030 2883261, info@oculare.nl of www.oculare.nl.

Prijs voor dit arrangement is ¬ 20,- p.p. * inclusief toegangsprijs tot het museum.

zondag 22 december 2002 Clara Oscura en Oculare

Op zondag 22 december 2002 van 11.00 tot 13.00 uur kunt u deelnemen aan het tweede muzikale kerstarrangement. U wordt ontvangen met koffie en kerststol en u maakt daarna een tocht langs de bijzondere kersttentoonstelling Zin in Kerst. Bij prachtige beelden, schilderijen en de Napolitaanse kerststal kunt u luisteren naar sfeervolle middeleeuwse kerstliederen gezongen door Helma Hartman en Anne Nies Keur van Clara Oscura. De zangeressen gaan feestelijk gekleed in middeleeuwse gewaden. Wil van der Mark van Oculare vertelt boeiende, verbindende verhalen en legenden rond kerstmis.

In verband met het karakter van dit arrangement is er plaats voor maximaal 25 deelnemers.

Prijs voor dit arrangement is ¬ 12,- p.p.* exclusief toegangsprijs tot het museum (museumjaarkaart en Vrienden van het museum gratis; overige kortingskaarten zijn geldig; zonder kortingskaart ¬ 5,- p.p.).

U kunt inschrijven op deze kerstarrangementen door het verschuldigde bedrag over te maken op rekeningnummer 394597001 van Oculare te Utrecht. Vermeld bij de overboeking uw telefoonnummer of emailadres en het aantal deelnemers. Indien gewenst, kunt u na afloop lunchen in het museum. Geef dit s.v.p. vooraf door aan bureau Oculare.

Vanaf dinsdag 3 december 2002 kunt u de kaarten afhalen aan de kassa van Museum Catharijne-convent, Lange Nieuwstraat 38, Utrecht. * De lunch is niet bij de prijs inbegrepen.

Deze kerstarrangementen zijn unieke Sinterklaaskado s of vormen een bijzonder cultureel kerstpakket voor uw relaties en/of uw werknemers!