Ingezonden persbericht

De OGh organiseert themabijeenkomst over kwaliteitsborging voor Oracle-beheerorganisaties

Op dinsdag 10 december organiseert de Oracle Gebruikersclub Holland (OGh) de laatste themabijeenkomst van 2002. Het onderwerp van deze avond is kwaliteitsborging voor Oracle-beheerorganisaties.

Welke kwaliteitseisen worden gesteld aan een ICT-beheerorganisatie? Hoe gaan ICT-beheerorganisaties hiermee om? Hoe wordt een realistische fasering bepaald om een kwaliteitssysteem in te richten én werkend te houden? Wat is de waarde van een certificaat (Third Party Mededeling) voor de externe partijen waarvoor een ICT-beheerorganisatie werkt?

Johan Storm van het Oracle competence center van Ernst & Young EDP Auditors is de spreker op 10 december. Hij gaat in op de praktijkervaringen met total performance management en kwaliteitsborging voor ICT-organisaties. Bovendien geeft hij inzicht in de fasering van kwaliteitsprojecten.

Kortom, een onmisbare OGh-themabijeenkomst voor elke Oracle-beheerorganisatie die werkt aan kwaliteit. Zoals altijd vindt ook deze OGh-themabijeenkomst plaats bij Oracle in de Meern. U bent van harte welkom vanaf 18:30 uur. Schrijf u nu in via www.oracle-usergroup.nl.
Deelname is gratis.