Gemeente Den Helder

03-12-2002
Vergaderingen week 50
Dinsdag 10 december: Adviesraad Ouderenbeleid. Aanvang 13.30 uur in kamer 0.06, op de begane grond van het stadhuis. Op de agenda staan onder andere een presentatie over de stand van zaken rond de nota Wonen door de heer P.C. Cruijff, het afscheid van mevrouw M.E. de Bood-Tesselaar en de verkiezing van een nieuwe vice-voorzitter. Verder bespreken de leden het voorstel voor een activiteitendag en de voortgang van de werkgroepen.

Dinsdag 10 december: vergadering van de JongerenAdviesRaad (JAR) Aanvang 19.30 uur in kamer 0.08, op de begane grond van het stadhuis. Op de agenda staat onder andere de voortgang van diverse werk/actiegroepen: De Verrekijker', PR/JAS-on-School, JOS, Infokrant en Nachtbus. Verder spreekt de leden van de JAR over het subsidieverzoek van de Carnavalsvereniging De Knolhazen', een conceptvoorstel bijdrage JAR aan projecten voor Jongeren 2002 en nieuwe initiatieven van JAR-leden.

De vergaderingen vinden plaats in het stadhuis aan de Drs. F. Bijlweg 20, tenzij anders aangegeven. De stukken die betrekking hebben op de agendapunten kunt u vanaf drie dagen voor de vergadering inzien op werkdagen tussen 8.00 en 17.00 uur bij het Centraal Informatiepunt in de hal van het stadhuis. U kunt daar ook een agenda van de bijeenkomst krijgen.
« terug