Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

E-Storage benoemt Sybe de Jong tot Sales Manager

Nieuwegein, 10 december 2002 E-Storage, de Nederlandse storage integrator, heeft bekend gemaakt dat storage-veteraan Sybe de Jong onlangs in dienst is getreden als Sales Manager. De Jong volgt Ruud Matser op die zich volledig op business development gaat toeleggen. Hiervoor was hij directeur-eigenaar van zijn bedrijf Systrac BV, een reselling agent van E-Storage.

De Jong (1960) beschikt over zeer uitgebreide kennis van de storage-branche. Bij EMC Benelux heeft hij gedurende vijf jaar verschillende commerciële functies vervuld waaronder Manager Channel & Business Development. Van 1999 tot maart van dit jaar heeft De Jong diverse functies bij IBM bekleed waaronder EMEA Sales Manager voor High End Disk. Samen met zijn team was De Jong verantwoordelijk voor de introductie van de Enterprise Storage Server en voor het vergroten van het marktaandeel van IBM in de storage-markt.

De Jong ziet veel kansen voor E-Storage. De markt voor storage zal zich in toenemende mate richten op storage-management software en totaal implementaties (bundeling van computersystemen en storage-infrastructuren). Het karakter van de informatie wordt meer bepalend voor de manier waarop informatie opgeslagen, beveiligd en beschikbaar wordt gesteld. Zo komt er bijvoorbeeld software die ervoor zorgt dat informatie geen onnodig schijfruimte inneemt , aldus De Jong. E-Storage heeft nog een geweldige uitdaging voor de boeg op het gebied van high end storage-implementaties om zo de reeds gevestigde naam van E-Storage om te zetten naar een nog grotere klantenkring waarin het potentieel van E-Storage volledig gewaardeerd wordt.

Dankzij zijn jarenlange ervaring in de storage-branche heeft Sybe enorme toegevoegde waarde voor E-storage. Hij kent de markt van haver tot gort. Wij hebben er dan ook het volste vertrouwen in dat Sybe en zijn team E-Storage verder ontwikkelen tot dé storage integrator van Nederland, aldus Frans Blankert, Directeur E-Storage BV.

Over E-Storage

E-Storage is een Nederlandse storage integrator, die zich heeft gespecialiseerd in het ontwerpen en implementeren van geavanceerde opslaginfrastructuren voor grote (top 100) bedrijven en instellingen. Opgericht in 1999 is E-Storage inmiddels uitgegroeid tot een professioneel bedrijf met grote klanten als ABN AMRO, Interpay en Ahold. Doelstelling van E-Storage is het bieden van maximale exploitatie van bedrijfsinformatie. Hierbij wordt rekening gehouden met continue wijzigingen en toenemende vereisten, het onderzoek, advisering en levering van complete oplossingen voor beschikbaarheid, veiligheid en accuraatheid van alle informatie op ieder platform. Meer informatie vindt u op www.e-storage.nl.



Ingezonden persbericht