- PERSBERICHT -

Den Haag/Schiphol-Rijk, 10 december 2002

Dutchtone-klanten nu ook toegang tot MSN Hotmail SMS en Messenger SMS

Na de succesvolle introductie van Hotmail SMS en Messenger SMS in mei van dit jaar, kondigt MSN vandaag aan, dat beide diensten onder de noemer MSN Mobiel nu ook beschikbaar zijn voor de ruim 1 miljoen Dutchtone-klanten.

Vanaf deze week kunnen de klanten van Dutchtone op hun mobiele telefoon via een SMS-je gewaarschuwd worden als er een Hotmailbericht is binnengekomen. Ze kunnen dat bericht dan direct via SMS lezen en beantwoorden. Mobiele bellers met een abonnement van Dutchtone kunnen vanaf vandaag tevens gewaarschuwd worden wanneer één van hun MSN Messenger contactpersonen online is. Ze kunnen de instant messages dan direct op hun mobiele telefoon via SMS ontvangen en beantwoorden.

Tienduizenden gebruikers
De PC diensten MSN Hotmail en MSN Messenger worden in Nederland door respectievelijk 3 miljoen en 2,5 miljoen mensen gebruikt. Sinds de introductie van de mobiele versies van deze diensten wordt er in Nederland door een snelgroeiende groep van vele duizenden mobiele bellers gebruik van gemaakt. Dutchtone is, na KPN Mobile en O2, de derde mobiele operator in Nederland die haar abonnees via het GSM-netwerk toegang geeft tot deze twee nieuwe diensten.

Gebruikers kunnen zich voor MSN Hotmail SMS en Messenger SMS aanmelden via www.msn.nl/communicatie/smsdiensten


- EINDE BERICHT -

Over MSN
MSN, onderdeel van Microsoft, is 's werelds en Nederlands meest bezochte internetbestemming. MSN biedt bekende online diensten zoals Hotmail, Messenger, Search, Chat en Community. Ook biedt zij populaire informatie- en servicekanalen op verschillende onderwerpen zoals: winkelen, auto's, geldzaken en reizen. MSN Nederland is te vinden op www.msn.nl.

Cijfers:
o MSN.nl trekt maandelijks ruim 5 miljoen unieke bezoekers. o In Nederland hebben 3,1 miljoen gebruikers een Hotmail-account. o In Nederland maken maandelijks 2,5 miljoen mensen gebruik van MSN Messenger.

MSN Persdesk: 070 - 416 16 64

MSN.nl
Marc Hoenke, Marketing manager MSN
T: +31 (0)20 500 14 81
E: marchoen@microsoft.com

Winkelman & van Hessen
Abdeluheb Choho / Fleur van Bruggen
T: +31 (0)70 416 16 16
E: fvanbruggen@wenvh.nl