Gemeente Breukelen


INSPRAAK BOUW 2E (BEDRIJFS)WONING
Van 17 december 2002 tot en met 13 januari 2003 ligt bij de sector Grondgebied aan de Dannestraat 3 in Breukelen ter inzage: het voornemen voor het bouwen van een 2e (bedrijfs)woning op het perceel naast Scheendijk 18 in Breukelen.
De stukken kunnen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 12.00 uur worden ingezien. Als u ´s middags wilt komen gelieve hiervoor een afspraak te maken.

Vrijstelling

Door de heer H.J. Derksen is een bouwaanvraag ingediend voor de bouw van een 2e (bedrijfs)woning op het perceel naast Scheendijk 18 in Breukelen. De 2e (bedrijfs)woning komt in de plaats van 6 stacaravans. De bouw van een 2e (bedrijfs)woning is op basis van het geldende bestemmingsplan "Landelijk gebied Oost 1977" niet mogelijk. Medewerking is alleen mogelijk door het verlenen van vrijstelling met toepassing van artikel 19 lid 1 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening.

Reacties

Tijdens de termijn van ter inzage legging kunnen ingezetenen en in de gemeente een belang hebbende natuurlijke of rechtspersonen hun mening mondeling of schriftelijk uiten. Schriftelijke reacties kunnen vóór 14 januari 2003 worden ingediend bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 116, 3620 AC in Breukelen.

Geïnteresseerden zijn daarnaast ook welkom om op 19 december om 10.00 uur op de locatie Dannestraat met de vertegenwoordiger van het gemeentebestuur over de plannen te komen praten.