Ingezonden persbericht

Persbericht

Nieuwe directeur ITSMF

Het bestuur van ITSMF heeft een nieuwe directeur benoemd. Johan Scheepstra zal per 10 december 2002 de taken van Ernst Evelo overnemen, die van april tot heden ad interim de functie heeft vervuld.
Als directeur wordt Johan Scheepstra verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van het kantoor van ITSMF en het realiseren van de doelstellingen en het uitdragen van de missie en visie van ITSMF. Daarnaast vertegenwoordigt hij de vereniging naar buiten door het onderhouden en ontwikkelen van externe contacten.
Johan, een bedrijfskundige informaticus van origine, heeft functies vervuld van onderzoeker tot sr. adviseur / interimmanager bij onder meer KPN, Volker Stevin en Wolters Kluwer. Bij Wolters is hij betrokken geweest bij de ontwikkeling van het IT Beheerplein. Voor de komende tijd bij ITSMF ziet hij als grootste uitdaging de ingezette professionalisering verder doorvoeren. Kantoor en bestuur tonen zich verheugd over de benoeming van Johan. ITSMF ziet met een volledige bezetting op kantoor het komende jaar vol vertrouwen tegemoet.

Einde persbericht

Voor meer informatie neemt u contact op met:
Gerbrig Reitsma
Marketing Coördinator
itSMF
Postbus 667
3800 AR Amersfoort
tel: 033 - 4543176
fax: 033 - 4543123
URL: www.itsmf.nl