Ingezonden persbericht

P E R S B E R I C H T

Wassenaar, december 2002

Sfeervolle kerstmis op winters duinrell

In de kerstvakantie heerst er een echt gezellige, winterse sfeer op vakantie- en attractiepark Duinrell in Wassenaar. Het park is feestelijk gedecoreerd in kerststijl. Het tropische Tikibad, een winterse Ski Valley, speciale culinaire arrangementen en een bezoek van de kerstman zorgen er voor dat het een onvergetelijke kerst op Duinrell wordt.

Tropische Tikibad
Jong en oud beleven veel spetterplezier in het grootste overdekte glijbanencomplex van Europa. Het Tikibad is in de kerstvakantie geopend van 10.00 tot 22.00 uur. Speciale dagen: op 24 december is het bad geopend van 10.00 tot 16.00 uur, op 25, 26 december en 1 januari van 12.00 tot 17.00 uur en op 31 december van 10.00 tot 17.00 uur.

Winterse Ski Valley
In de kerstvakantie is er volop wintersport plezier te beleven in de Ski Valley op Duinrell. Door de ligging op het schitterende landgoed Duinrell te midden van de beboste duinen komt men meteen in vakantiestemming. Op de openlucht baan zijn spannende afdalingen op de borstelbanen, of zelfs op echte sneeuw mogelijk. Als de weersomstandigheden het toelaten - bij maximaal vijf graden boven nul en droog weer - ligt er echte sneeuw op de skibanen!

Culinaire kerstarrangementen
Op eerste kerstdag worden de gasten tussen 17.00 en 18.00 uur met een welkomstcocktail in restaurantcomplex de Kikkertuin ontvangen. Aansluitend hieraan kan men van een uitgebreid kerstbuffet genieten. Op tweede kerstdag staat er tussen 10.30 en 11.30 uur een welkomstcocktail voor de gasten klaar in de Kikkertuin gevolgd door een uitgebreid brunchbuffet. De kinderen kunnen zich vermaken in een speciale kinderhoek met spelletjes, kleurplaten en tekenfilms en als verrassing brengt de kerstman een bezoekje!