Korps: Brabant-Noord, plaats: Boxtel 10-12-2002 Politiepersberichten

SNELHEIDSDUIVEL MOET RIJBEWIJS INLEVEREN, Vught

Maandagavond heeft de politie bij een snelheidscontrole op de N65 in Vught het rijbewijs van een 28-jarige Waalwijker ingevorderd. De snelheidsduivel reed met zijn auto 153 km/h, terwijl slechts 80 km/h is toegestaan. Proces-verbaal is opgemaakt.

AGRESSIE IN HET VERKEER , Boxtel

Dinsdagmorgen is agressie in het verkeer op de Keulsebaan in Boxtel ontaard in een aanrijding en het uitdelen van een paar klappen. Een 21-jarige Bossche automobilist zou een 28-jarige vrachtchauffeur uit Barendrecht hebben gesneden. De chauffeur reageerde daarop met zijn lichten en claxon en ging volgens de Bosschenaar dicht op diens auto rijden. De Bosschenaar remde dan weer en zo gingen de pesterijen over en weer nog even door. Op een gegeven moment reed de vrachtwagenchauffeur kennelijk expres tegen de afremmende personenauto. De Barendrechter stapte uit en ging op de vuist met de Bosschenaar. Laatstgenoemde hield daar een pijnlijk gezicht en een kapotte bril aan over. De personenauto liep schade aan de achterzijde op. De bestuurders zijn gehoord door de politie. Proces-verbaal is opgemaakt.

`KERSTMAN` GESTOLEN, Schijndel

Maandagavond is voor een winkel aan de Markt in Schijndel een kerstman ontvreemd. Een ongeveer één meter hoge dikke pluche kerstman stond als decoratie voor de winkel en is tegen 18.00 uur gestolen. Er is een getuige van de diefstal en de politie probeert de kerstman op te sporen.