Korps: Brabant-Noord, plaats: Oss 10-12-2002 Politiepersberichten

MAN AANGEHOUDEN VOOR MISHANDELING, Nuland

Van maandag op dinsdag heeft de politie in een hotel aan de Rijksweg in Nuland een 37-jarige man uit Kropswolde aangehouden voor mishandeling van een evenoude Maastrichter. De verdachte had onenigheid met iemand in de centrale hal van het hotel. Toen het slachtoffer vroeg wat er aan de hand was kreeg hij een vuistslag in zijn gezicht. De politie was toevallig voor controle in het hotel aanwezig en kon de verdachte gelijk aanhouden. De man is ingesloten.

SNELHEIDSCONTROLE, Oss

Dinsdagmorgen zijn bij een snelheidscontrole op de Euterpelaan in Oss 42 automobilisten bekeurd voor overtreding van de maximum snelheid van 81 km/h. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 81 km/h.

SNELHEIDSCONTROLE, Heesch

Dinsdagmorgen zijn bij een controle op de maximum snelheid op `t Dorp in Heesch 14 automobilisten bekeurd. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 68 km/h waar 30 km/h was toegestaan.

SNELHEIDSCONTROLE, Geffen

Maandagmiddag zijn bij een snelheidscontrole op de Bergstraat in Geffen zes automobilisten bekeurd voor overtreding van de maximum snelheid. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 79 km/h waar 60 km/h is toegestaan.

VERKEERSCONTROLE, Heeswijk Dinther

Maandagmiddag zijn bij een verkeerscontrole op de Brouwersstraat in Heeswijk Dinther acht mensen bekeurd. Niet handsfree bellen 1x, geen rijbewijs tonen 1x, het onterecht voeren van mistlampen 1x en het niet dragen van de autogordel 5x.