Ingezonden persbericht


UITNODIGING

Presentatie
Zand erover. De wereld van de bouwfraude

Sinds de wilde weken van november 2001 zijn de termen bouwfraude en schaduwboekhouding niet meer uit het nieuws geweest. Klokkenluider Ad Bos onthulde het bestaan van een bouwkartel dat jarenlang de grote projecten onderling verdeelde. Jan Meeus en John Schoorl deden voor de Volkskrant verslag van de bouwfraude. In Zand erover beschrijven zij de illegale praktijken in de aannemerij en tonen zij hoe ingenieus de wereld van de bouwfraude in elkaar zit.

Zand erover. De wereld van de bouwfraude is het tweede deel in de journalistieke reeks Luis in de Pels, een samenwerkingsverband van de Volkskrant en uitgeverij J.M. Meulenhoff.

Presentatie
Met veel genoegen nodigen uitgeverij J.M. Meulenhoff en de Volkskrant u uit voor de presentatie van Zand erover, die zal plaatsvinden op dinsdag 10 december om 13:00 uur bij uitgeverij J.M. Meulenhoff, Herengracht 505 in Amsterdam.

Jan Blokker schreef het voorwoord bij dit deel van de reeks Luis in de Pels. Zand erover zal worden gepresenteerd door Elco Brinkman en Rob van Gijzel, hoofdrolspelers in het onderzoek naar de bouwfraude. Beiden zijn bij deze gelegenheid beschikbaar voor commentaar.

Graag horen wij van u of wij op uw komst mogen rekenen. Dit kunt u doorgeven door een e-mail te sturen naar xander.stroo@meulenhoff.nl. Bij voorbaat dank voor uw medewerking, en wellicht tot 10 december.

Met vriendelijke groet,

Xander Stroo
Publiciteit J.M. Meulenhoff
t: 020 55 33 550

Xander Stroo
Publiciteit / Publicity
J.M. Meulenhoff b.v.
Herengracht 505
1017 BV Amsterdam
T: (+31) (0)20 55 33 550
F: (+31) (0)20 62 58 511
U: www.meulenhoff.nl