Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Oosterhout

10 december 2002

Team Altena
Winkelinbraak
Sleeuwijk: In een winkel aan de Esdoornlaan te Sleeuwijk is vannacht ingebroken. Met een trottoirtegel is een ruit vernield waardoor het pand kon worden betreden. Er is nog niet bekend wat er wordt vermist.

Woninginbraak
Sleeuwijk: In een woning gelegen aan de Munnikenland te Sleeuwijk is op maandag 9 december in de voor avond ingebroken. De dader(s) verschafte(n) zich toegang door verbreking van het badkamerraam op de eerste verdieping. In de woning is gezocht naar electronisch apparatuur als computer, televisie, CD`s-videorecorder en dergelijke goederen.

Diefstal terreinwagen
Werkendam: Van de Biesboschhaven is maandag 9 december een Mercedes terreinwagen, met het kenteken 53-HB-RV, gestolen. Nadat de dief de sleutels uit het bedrijf had weggenomen kon de auto worden meegenomen. De auto staat landelijk als gestolen gesignaleerd.

Team Geertruidenberg - Drimmelen Man valt van ladder
Raamsdonksveer: Vanmiddag omstreeks 16.00 uur viel een 47 jarige man uit Raamsdonksveer achterover van zijn ladder. Hij stond op een hoogte van 3 a 4 meter tegen gestapelde zeecontainers. Door de ongelukkige val is de traumaheli ter plaatse geroepen om hem eerste medische hulp te verlenen. Hierna is hij per ambulance overgebracht naar het Amphiaziekenzhuis aan de Molengracht te Breda.

Snelheidscontrole
Op maandag 9 december werden op diverse plaatsen in de gemeente Drimmelen tussen 14.00 uur en 22.00 uur snelheidscontroles gehouden. Hooge Zwaluwe:
Spoorstraat (30km)
Passanten: 305
Overtredingen: 29
Hoogste snelheid: 58 km

Kerkdijk (30km)
Passanten: 222
Overtredingen: 66
Hoogste snelheid: 57 km

Made:
Crullaan (50km)
Passanten: 815
Overtredingen: 29
Hoogste snelheid: 76 km

Lage Zwaluwe:
Ganshoeksingel.
Passanten: 147
Overtredingen: 69
Hoogste snelheid: 68 km

Diefstal personenauto
Raamsdonksveer: Tussen maandag 9 december 17:15 uur en dinsdag 10 december 08:50 uur is van een parkeerplaats aan de Baksweer een groen/grijze metalic personenauto van het merk Volswagen, type Golf ontvreemd. De auto voerde het kenteken SG-01-DH. Het voertuig staat inmiddels landelijk als gestolen auto gesignaleerd.

Team Gilze en Rijen
Jonge winkeldief aangehouden Gilze - Op maandag 9 december werd een 17 jarige jongen uit Gilze aangehouden in een winkel aan het Steenakkerplein. De jongen had chocoladetabletten en twee pakjes thee weggenomen. Aan hem is een dagvaarding uitgereikt. Hij zal zich op 21 januari volgend jaar voor de rechter moeten verantwoorden.

Team Dongen:
Winkeldief aangehouden
Dongen - Op maandag werd in een winkel aan het Looiershof een 43 jarige vrouw uit Dongen aangehouden ter zake Winkeldiefstal. De vrouw had voor een gering bedrag aan levensmiddelen uit de winkel weggenomen. Zij kreeg hiervoor een transactie van 120 Euro aangeboden.

Bron: Henk Ketelaar