Ingezonden persbericht

Beste redactie

Met trots presenteren wij "Vinni de Beursvis'. De eerste on line beleggingsadviseur in de vorm van een vis. Al zwemmend in zijn aquarium, bepaalt hij dagelijks om 11.05 of hij gaat kopen (rechts in de bak) of verkopen (links in het aquarium).

Vinni (www.vinni.nl) biedt amusement, maar heeft als spiegel van de beleggingsadviseurs, wonderdokters en beursgoeroes tegelijkertijd een serieuze ondertoon

Ik denk dit fenomeen uw lezers erg zou aanspreken; als u interesse heeft, ben ik aanspreekbaar voor aanvullend inhoudelijk commentaar. Attached sluit ik hierbij het officiele persbericht. Tevens bent u van harte welkom de vis in het echt te zien zwemmen.

Ik nodig u uit een kijkje te nemen op www.vinni.nl en ben erg benieuwd wat u ervan vindt.

Matthijs Kanis
Directeur Belegger.NL B.V.

Bezoek: http://www.belegger.nl/

Belegger.NL B.V. is een onafhankelijk platform die u helpt met beter beleggen. Sinds 1999 biedt zij u productvergelijkingen, achtergrondartikelen en online cursussen. Belegger.NL bereikt jaarlijks honderdduizenden unieke bezoekers en heeft een ledenbestand van ruim 18.000 beleggers.

Samen met haar onderzoekspartner Jungle Rating voert zij onderzoeks- en adviesopdrachten uit voor diverse gevestigde Nederlandse banken, verzekeraars, brokers en softwarehuizen. De combinatie speelt een leidende rol op het terrein van onderzoek naar financiële dienstverlening via internet.

Belegger.NL B.V.
Wibauthuis, Wibautstraat 3
1091 GH Amsterdam
Nederland

(T) 020- 330 95 41
(F) 020- 330 95 71
(E) info@belegger.nl