Technische Universiteit Eindhoven

Agenda / Studium Generale

Donderdag 12 december / 20.20 - 1.00 uur / Gaslab

220V
Gaslab onder spanning

Het Gaslab toveren we vanavond om tot het walhalla voor de fijnproevers van elektronische muziek & kunst. Zie hier de line up van dit mini festival en lik je vingers erbij af.

Multiplex_UK: De gebroeders Dormon musiceren via het internet: tussen Engeland en Canada loopt een continue stroom van geluidsgolven en beats. Het resultaat: een clash van abstracte beats en melodieën.

Terrace_NL: De Eindhovenaar Stefan Robbers is de ene helft van de Acid Junkies. Onder zijn Terrace-pseudoniem verkent Robbers op ingetogen wijze de techno. Na 5 jaar radiostilte rond zijn label Eevolute is 220V het podium voor de première van zijn sfeervolle verkenningen der techno.

Eargoggle_SE: Lucas Pettersson stuurt vanuit de ghetto's van Gothenburg het Stilleben elektrosignaal de wereld in. Als Luke Eargoggle onderwerpt hij het gehoor aan zijn gezag.

DJ TLR_NL: TLR, oprichter van het Haagse Bunkerfiliaal Crème-Organization trekt met een smakelijke mix van elektro, disco en acid de accu tot de laatste druppel leeg.

Heerko van der Kooij en Selby Schildemacher van het Sandberginstituut in Amsterdam gaan de confrontatie aan met bezoeker én de muziek door middel van een interactieve installatie van beeld en licht.

Zie ook: www.tue.nl/sg/220v