Provincie Friesland


---

PERSUITNODIGING

Nummer: 207
Datum: 10-12-2002

'Oesters en parels in het Friese landschap'

bezoek gedeputeerde Anita Andriesen aan landinrichtingscommissie Drachten

Op vrijdag 13 december 2002 zal gedeputeerde Anita Andriesen van de provincie Fryslan een bezoek brengen aan het landinrichtingsproject Drachten. Tijdens de kennismaking met de landinrichtingscommissie en de projecten, zal zij zal deze middag een millenniumboom plaatsen op een locatie in Rottevalle. Met het planten van deze bijzondere boom geeft mevrouw Andriesen invulling aan het landelijk project 'Oesters en Parels' van de Dienst Landelijk Gebied in samenwerking met de landinrichtingscommissies van Nederland. Dit project richt zich op het voortbestaan van de solitaire boom als beelddrager van het Nederlandse landschap.

Wij nodigen u van harte uit om 15.30 bij de Herberg van Smallingerland, Muldersplein 2 te Rottevalle. Na een korte toelichting over het project vertrekken we naar het terrein waar de Milleniumboom geplant zal worden door Anita Andriesen.

Aansluitend is er natuurlijk gelegenheid voor het stellen van vragen/interviews.

. Voor meer informatie over deze persuitnodiging: team Communicatie provincie Fryslan, tel. 058 - 292 57 35. Contactpersoon: Siska van der Weij.