Ingezonden persbericht


Noviteit: Kahuna Network Solutions presenteert SecureAccess

Managed security toepassing voor token authenticatie

Amersfoort, 13 december 2002 Kahuna, marktleider in managed security, presenteert de noviteit SecureAccess. SecureAcces maakt het organisaties mogelijk token authenticatie door te voeren. Kahuna SecureAccess is thans beschikbaar.

Iedereen die elektronisch bankiert kent het fenomeen token: een soort rekenapparaat dat cijfercodes genereert waarmee de bankrekeninghouder toegang krijgt tot het banksysteem. Token authenticatie is een beproefd middel om zeker te weten dat iemand die inlogt ook echt de persoon is die dat mag. Alle banken vertrouwen erop en het fenomeen dringt nu ook door in de grotere organisatie. Een dergelijk authenticatiesysteem in eigen beheer opzetten is echter kostbaar. Kahuna SecureAccess is een kosteneffectieve oplossing om toch token authenticatie toe te passen. Voor een vast bedrag per maand krijgt de klant voor alle gebruikers een token en maakt hij gebruik van de Kahuna authenticatiesystemen, die hoog beschikbaar zijn uitgevoerd. Gebruikersbeheer doet de klant zelf eenvoudig en veilig via het web.

Over Kahuna

Kahuna ondersteunt organisaties die zaken willen doen via internet. Kahuna Network Solutions ontwikkelt en beheert de snelle, veilige en 100% beschikbare infrastructuur die daarvoor nodig is. Kahuna is in Nederland marktleider op het gebied van managed security. Kahuna Business Solutions helpt organisaties met het managen van hun e-mail- en webself-serviceklantcontacten via het Internet. Kahuna levert een uitgebreide reeks aan eCRM-oplossingen, doorgaans op basis van Kana-producten. Kahuna onderscheidt zich doordat het bedrijf de oplossingen voor de opdrachtgever ook kan beheren (outtasking). De klant koopt dus geen complexe technologie maar toepasbare functionaliteit. Kahuna Telecom beheert de spraak en datacommunicatie voor bedrijven door telefonie en DSL te leveren met toegevoegde waarde.

Opdrachtgevers van Kahuna zijn onder meer Airmiles, @Home, Belastingdienst, Gemeente Eindhoven, IB-Groep, KPN Callcenters, Ohra en Wehkamp. Kahuna is een puur Nederlands bedrijf met internationale ambities. Kahuna is in 1997 opgericht door Rhett Oudkerk Pool. Kahuna heeft ongeveer 35 consultants in dienst. Het bedrijf is gevestigd in Amersfoort.

Ga voor meer informatie naar www.kahuna.nl

Perscontacten

Theo Loth

Loth Content & Consultancy

+31 (0) 653 497 173

theo.loth@loth.nl

Kanuna is winnaar van de ICT Company Award 2002. Informatie over de ICT Awards vindt u op www.ictevent.nl. Kahuna heeft verder de achtste positie bereikt op de Deloitte & Touche Fast100 van snelgroeiende hightech-bedrijven.