Rijksvoorlichtingsdienst
Het Koninklijk Huis

15/12/02 Doop dochter Prins Constantijn en Prinses Laurentien

Eloise Sophie Beatrix Laurence Gravin van Oranje-Nassau, jonkvrouw van Amsberg, dochter van Hunne Koninklijke Hoogheden Prins Constantijn en Prinses Laurentien der Nederlanden zal op zondag 15 december 2002 in de kapel van Paleis Het Loo Nationaal Museum in Apeldoorn ten doop worden gehouden.

Naast de familie zullen onder meer de minister-president, mr.dr. J.P.Balkenende, en zijn voorganger, de heer W. Kok, de dienst bijwonen. Als peetouders zullen Zijne Koninklijke Hoogheid Kroonprins Haakon van Noorwegen, Zijne Koninklijke Hoogheid Prins Johan Friso der Nederlanden, Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Carolina de Bourbon de Parme en mevrouw Sophie van de Wouw aanwezig zijn.

Ds. C.A. ter Linden, emeritus-predikant van de Kloosterkerkgemeente te Den Haag zal voorgaan in de doopdienst, die wordt gehouden onder verantwoordelijkheid van de Samen op Weg kerken te Apeldoorn en Het Loo. Ouderling van dienst is mevrouw M.K.W. Drabbe - De Graeff. Het koor wordt gevormd door de muziekkring 'De Veluwse Cantorij' onder leiding van mevrouw Greet Aanen. De muzikale begeleiding wordt verzorgd door Jan van Hemert (orgel) en Jozien Jansen (cello). Copyright : RVD/Foto Jeroen van der Meyde