SSS Barneveld


12/15/2002 SSS 4 sluit jaar uitstekend af

SSS Heren 4 heeft in de laatste wedstrijd van dit kalenderjaar eindelijk bewezen waar het toe in staat is. In een uitstekende wedstrijd waarin een ieder zijn steentje bijdroeg won de ploeg van Olaf Ratterman overtuigend met 0-4 van DeVolCo.

De eerste set begon SSS redelijk, maar kon niet snel het verschil maken. Niels scoorde aan het net zijn puntjes. De pass werd uitstekend verzorgd door Harold en Laurens. Er werden echter te veel servicefouten gemaakt om afstand te nemen. Dit gebeurde pas op 20-20. SSS kwam aan service en met één servicebeurt was het afgelopen: 20-25

De tweede set begon SSS nog feller en liep snel uit. De dubbele wissel en een goede invalbeurt van Erwin zorgde voor een verdere uitbouw van de marge en de set ging met 19-25 naar SSS.

In de derde set leek bij SSS alles vanzelf te gaan. Aanvallend en blokkerend werd het ene na het andere punt gemaakt en Klaas zorgde met een goede servicebeurt voor de punten. Eind derde set zakte het echter wat in, maar SSS won de set met 22-25.

Ook in de vierde set was SSS leek minder fanatiek, maar dat duurde niet lang. De servicedruk werd opgevoerd en Japies testte de vloer van de Scheg nog even. Het verzet was gebroken en SSS won met 22-25 ook de vierde set.