Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Tilburg

Tilburg, 15 december 2002

Oisterwijkse overleden na aanrijding

Oisterwijk De 45 jarige Oisterwijkse die vrijdag betrokken raakte bij een frontale aanrijding op de Moergestelseweg in Oisterwijk is in de loop van zaterdag aan haar verwondingen bezweken. De vrouw reed vrijdag vanuit Oisterwijk in de richting van Moergestel. Getuigen zagen dat een tegenligger zonder aanwijsbare reden langzaam op haar weghelft belandde. In die auto zaten de bestuurder, een 39 jarige inwoner van Son en zijn 35 jarige passagier uit Eindhoven. Ter hoogte van de Maria kapel langs de Moergestelseweg kwamen beide autos frontaal met elkaar in botsing. De beide mannen raakten relatief licht gewond. De vrouw werd direct in zorgelijke toestand overgebracht naar een ziekenhuis in Tilburg. Daar overleed zij in de loop van zaterdag.

Onder invloed

Op zaterdag 14/12/02 te 00.45 uur is op de Spoorlaan te Tilburg een 61-jarige Tilburger aangehouden die onder invloed van drank een auto bestuurde. De man bleek een alcoholpromillage van boven de 1,4 te hebben. Hij kreeg een rijverbod van 7 uur en zijn rijbewijs is ingevorderd. De man is met een dagvaarding heengezonden.

Recalcitrante bezoeker aangehouden

Op vrijdagavond rond 21.00 uur is bij het opvangcentrum Traverse aan de Gasthuisring in Tilburg een 31-jarige Tilburger aangehouden. De man gedroeg zich in het pand recalcitrant en werd diverse malen gevraagd te vertrekken. Toen hij dit niet deed werd de politie erbij gehaald. Die hielden de man aan voor huisvredebreuk.

Tilburger zwaar gewond na steekpartij door broer

Op zaterdag 14 december om 01.40 uur is een 45-jarige Tilburger bij zijn woning aangehouden omdat hij eerder op de avond zijn broer met een had gestoken. De verdachte had zijn broer, een 40 jarige Tilburger, in zijn woning opgezocht. Na een poosje kregen de twee woorden. Deze onenigheid uitmondde uiteindelijk uit in de steekpartij. Het slachtoffer opgenomen in het ziekenhuis. De 45 jarige broer legde na zijn aanhouding een bekentenis af.

Onder invloed

Op zaterdag 14 december om 03.14 uur is op de Rijksweg A65 een 36-jarige man uit Berkel Enschot aangehouden. De man was met zijn auto tegen een aantal lantaarnpalen langs de weg gereden. Bij nader onderzoek aan het politiebureau bleek de man onder invloed van drank te zijn. Hij kreeg een rijverbod van 5 uur en is met een dagvaarding weer naar huis gestuurd.

Zaterdagavond om 23.24 uur is op de Spoorlaan te Tilburg een 20-jarige Tilburger aangehouden omdat hij onder invloed van drank een auto bestuurde. De man is na een blaastest op het bureau is met een rijverbod van 4 uur en een dagvaarding heengezonden.