Politie Midden- en West Brabant

verzamelde persbericten

zondag 15 december 2002

Dronken bestuurder veroorzaakt een verkeersongeval

Waalwijk - Zaterdagochtend, 14 december 2002, rond 5.15 uur, vond er een aanrijding plaats op de van Andelstraat te Waalwijk. Een 22-jarige bestuurder uit Erp kwam in een bocht gedeeltelijk op de weghelft voor het tegenmoetkomend verkeer terecht. Hierdoor ontstond een aanrijding tussen deze bestuurder en een hem tegemoetkomende personenauto. Uit onderzoek bleek dat de 22-jarige bestuurder te veel alcohol gedronken had. Uitslag ademanalyse: 705 Ug/l (1,62 promille). Er wordt een proces-verbaal opgemaakt en zijn rijbewijs is ingevorderd.

Inbraak school
Waalwijk - In de nacht van 13 op 14 december 2002 werd ingebroken bij een school aan de Wilhelminastraat te Waalwijk. De dader(s) hebben toegang verkregen tot de school door middel van het forceren van een raam. In een van ruimtes van de school hebben de daders een kluis geforceerd.

Inbraak horecagelegenheid

Waalwijk - In de nacht van 13 op 14 december 2002 werd er ingebroken bij een horecagelegenheid aan de Grotestraat te Waalwijk. De daders hebben kans gezien een deur te forceren waardoor ze toegang kregen tot de zaak. De buit bestond uit een nog onbekend geldbedrag afkomstig uit de gokautomaat, spaarkas en kassalade.

Inbraak horecagelegenheid

Waalwijk - In de vroege ochtend van 14 december 2002 werd er ingebroken bij een horecagelegenheid aan de Besoyensestraat te Waalwijk. De daders hebben toegang verkregen tot het pand door middel van het forceren van een deur. Uit het pand werd een onbekend geldbedrag uit de spaarkas weggenomen.

12-jarige chauffeur bekeurd

Waalwijk - Op zaterdagmiddag 14 december 2002 maakte een 12 jarige jongen uit Waalwijk een ritje in de BMW van zijn vader. Twee eveneens 12-jarige vriendjes reden met hem mee. Door de politie kon de auto snel achterhaald worden. De bestuurder kreeg een proces-verbaal. De ouders van alle drie de jongens werden in kennis gesteld.