Ingezonden persbericht
redactie tvbabes.com

SYLVIE MEIS TVBABE OF THE YEAR 2002

Utrecht, 15 december 2002

Zondagavond 15 december werd in Club Storm in Utrecht de TvBabe of The Year Award uitgereikt aan actrice Sylvie Meis. De prijs werd overhandigd door NET 5 presentatrice Marit van Bohemen.

Sylvie Meis is door de website tvbabes.com uitgeroepen tot de populairste tvbabe van het jaar 2002. Sylvie's pagina werd het afgelopen jaar door de bezoekers van de site het meest bezocht.

Korte biografie van Sylvie Meis
Sylvie Meis werd geboren op 13 april 1978 in Breda. Tijdens haar HBO-studie speelde ze gastrollen in GTST en Goudkust.

Sylvie won daarna een Fox Kids talentenjacht en kon meteen aan de slag als presentatrice. Ze presenteerde programma's als de Smiths 24 Game en Pokemon Update. In 2002 ging Sylvie de rol spelen van de sexy bardame Ice, in de populaire BNN serie Costa! Sylvie, die een colum schrijft in het jongerenblad Break Out!, is momenteel in onderhandeling met MTV/TMF om daar wellicht aan de slag te gaan als VJ.

De website tvbabes.com
De TVBabe of the year Award werd voor de vierde keer uitgereikt door de internetsite tvbabes.com. Winnaressen van voorgaande jaren waren Froukje de Both (1999), Daniëlle Overgaag (2000) en Katja Schuurman (2001). De populaire internetsite tvbabes.com bestaat sinds 1998. Op dit moment heeft de site 10000 bezoekers per dag. Op tvbabes.com staat het laatste nieuws over tv-presentatrices en actrices. Presentatrices zijn ingedeeld in rubrieken als newsbabes, sportsbabes, weatherbabes, soapbabes en tmfbabes.

Vrijwel alle vrouwen op de Nederlandse televisie staan op tvbabes.com, compleet met biografie en foto. Van Robine van der Meer en Tooske Breugem, tot Sacha de Boer en Hanneke Groenteman. De website wordt dan ook vaak gebruikt als naslagwerk.

In 2001 zijn bij Yorin 24 afleveringen uitgezonden van het TV programma TvBabes, gebaseerd op de gelijknamige internetsite.

(noot voor de redactie: