Korps: Brabant-Noord, plaats: Uden 15-12-2002 Persberichten district De Leijgraaf

RIJDEN ONDER INVLOED VEGHEL

Tegen een 22 jarige automobilist uit Veghel is op 14 december 2002 proces-verbaal opgemaakt ivm rijden onder invloed van alcohol. De man reed omstreeks 00.55 uur op de Hoogstraat te Veghel. Tevens is zijn rijbewijs ingevorderd.

RIJDEN ONDER INVLOED VEGHEL

Tegen een 28 jarige bromfietser uit Veghel is op 14 december 2002 proces-verbaal opgemaakt ivm rijden onder invloed van alcohol. De man reed omstreeks 01.10 uur op de Hoogstraat te Veghel. Hij kreeg een transactie van EUR 75.

VERDACHTE OPENLIJKE GEWELDPLEGING AANGEHOUDEN UDEN

Een 23, 24 en 26 jarige man uit Herpen zijn op 14 december 2002 omstreeks 04.30 uur aangehouden ivm openlijke geweldpleging. Een 22 jarige man uit Zeeland bevond zich op de Sint Janstraat te Uden op straat met een fles alcohol. Toen hij hierop aangesproken werd en een proces-verbaal kreeg begonnen de andere mannen zich er mee te bemoeien en beletten de politiemensen in hun handelingen. Hierop ontstond een korte vechtpartij tussen de politiemensen en een 10 tal omstanders. Uiteindelijk zijn de drie mannen aangehouden. Een collega moest zich onder behandeling stellen in het ziekenhuis in Veghel.

WINKELDIEF AANGEHOUDEN UDEN

Een 68 jarige vrouw uit Helmond is op 14 december 2002 omstreeks 15.50 uur aangehouden ivm diefstal uit een winkel aan het Piusplein te Uden. De vrouw had voor EUR 10 aan drogisterij-artikelen weggenomen.

RIJDEN ONDER INVLOED UDEN

Tegen een 71 jarige automobilist uit Uden is op 14 december 2002 proces-verbaal opgemaakt ivm rijden onder invloed van alcohol. De man reed omstreeks 22.35 uur op de Pastoor Spieringsstraat te Uden.

RIJDEN ONDER INVLOED UDEN

Tegen een 29 jarige automobilist uit Tilburg is op 14 december 2002 proces-verbaal opgemaakt ivm rijden onder invloed van alcohol. De man reed omstreeks 22.40 uur op de Pastoor Spieringsstraat te Uden. Tevens is zijn rijbewijs ingevorderd.

VERDACHTE AANGEHOUDEN UDEN

Een 31 jarige man uit Uden is op 15 december 2002 omstreeks 02.05 uur aangehouden ivm plegen van verzet tijdens zijn aanhouding. De man werd aangesproken, omdat hij tegen een kerstboom stond te plassen. Hierop werd de man recalcitrant en verzette zich tegen zijn aanhouding.

OPENLIJKE GEWELDPLEGING SCHAIJK

Op een parkeerterrein bij een horecagelegenheid aan de Schutsboomstraat te Schaijk zijn bij een vechtpartij tussen twee groepen jongeren op 15 december 2002 omstreeks 04.15 uur zeven personen gewond geraakt. Zes van hen zijn opgenomen in het ziekenhuis in Oss en Veghel. Twee personen raakten zwaar gewond als gevolg van messteken. Een 18 jarige jongen uit Grave is als verdachte aangehouden en ingesloten. De slachtoffers zijn tussen 16 en 23 jaar en woonachtig in de gemeente Oss en Uden. De meesten konden in de loop van zondag het ziekenhuis weer verlaten. De politie stelt een onderzoek in naar de oorzaak van de vechtpartij en verzoekt getuigen van de steekpartij contact met haar op te nemen.