Korps: Limburg-Noord, plaats: Venlo 15-12-2002 Mediaberichten 15 december (12.30 uur)

VENRAY Aanhouding na mishandeling

VENRAY In de nacht van zaterdag op zondag heeft de politie een 29-jarige Venraynaar aangehouden op verdenking van mishandeling. Het slachtoffer van deze mishandeling, een 23-jarige Venraynaar, heeft aangifte gedaan bij de politie. Na de melding trof de politie op de Schoolstraat een 30-tal mensen. het was op dat moment 5.30 uur. De aanleiding voor de mishandeling is op dit moment nog niet helemaal duidelijk.

De 23-jarige Venraynaar verklaarde tegen de politie dat een groepje jongens op hem begon in te slaan nadat hij een opmerking maakte over hun rijgedrag. Ook zijn 21-jarige broer werd daarbij geraakt. Beide mannen zijn bij de huisartsenpost behandeld aan diverse kneuzingen en schaafwonden.

ECHT Aanhouding verdachte

ECHT In de nacht van zaterdag op zondag heeft de politie een 21-jarige man uit Munstergeleen aangehouden. De man wordt verdacht van het uitdelen van een kopstoot in een café aan de Bovenste Straat. Een getuige verklaarde dat een 18-jarige man uit Born onder het dansen een kopstoot kreeg van de verdachte. Bij de komst van de politie was het slachtoffer (de man uit Born) nog aanspreekbaar. Al pratende viel hij weg waarop de ambulance werd gewaarschuwd. Het slachtoffer is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis in Sittard.