Ingezonden persbericht


Persbericht

Op 15 december organiseert het platenlabel '4Tune Records' een bijzondere showcase in 'de Melkweg' met vier van de bands die onder het label worden uitgebracht. De stijl van deze bands valt allemaal onder de noemer "nu-metal", een crossover tussen metal, rap en emo.

De bands spelen speciale korte sets, uiteraard voor de fans maar ook als dank aan alle medewerkers van het label, de bands, de promotors en medewerkers van boekingskantoren die allen te gast zijn op het festival. Retturn uit Brazilië, de Nederlandse Motherfed en Brainshake en het Nederlandse/Venezolaans Agresión zullen ieder hun opwachting maken en een set van 30 minuten spelen. Tussendoor passeren korte, verrasende intermezzo's de revue.
De gespecialiseerde internet winkel van het label, de '4Tune-Shop', zal live aanwezig zijn in 'de Melkweg' met een lading muziek, trendy kleding van Screwball Street & Skatewear en uiteraard de merchandising van de 4Tune bands. Bovendien geven 4Tune en de sponsors allerlei leuke promo artikelen weg.
Kortom het belooft een bijzondere avond te worden en voor de "vriendelijke" prijs van 5 Euro ook een goed begin van de kerstvakanties.

Oude Zaal, 'de Melkweg', Amsterdam d.d. zondag 15 december. Toegang: 5 Euro. Aanvang: 19.00 uur www.4tune.nl

Men kan zich aanmelden voor de gastenlijst en voor het eventueel doen van interviews en/of specials door contact op te nemen met mij:

E-mail: brechtje@4tune.nl
Mobiel: 06 - 13 04 40 01

Voor meer informatie, surf naar onze WebPage: http://www.4tune.nl