Tiscali

P E R S B E R I C H T

Tiscali start samenwerkingsverband met Dynabyte

Utrecht, 16 december 2002 - Tiscali b.v., de Nederlandse dochter van het Europese internetbedrijf Tiscali, werkt samen met Dynabyte, de meest toonaangevende PC retailer van Nederland.

De samenwerking houdt in dat het programma van Tiscali exclusief op alle Dynabyte huismerk computers, de head start PC's, wordt geïnstalleerd. Ook is overeengekomen dat Tiscali de Premium Partner van Dynabyte is. Dit betekent dat Dynabyte actief de verkoop van producten van Tiscali zal promoten.

In alle filialen van Dynabyte staan displays van Tiscali en is de promotie van zowel Tiscali COMPLEET als Tiscali ADSL duidelijk zichtbaar. Het winkelpersoneel van Dynabyte is uitgebreid geïnformeerd over de producten van Tiscali. Zo kan men in de winkel zelf een Tiscali ADSL abonnement aanvragen en afsluiten onder begeleiding van een medewerker van Dynabyte.

Dynabyte maakt een vlotte groei door. Op dit moment heeft deze PC retailer 35 winkels in Nederland en naar verwachting zal de organisatie binnen vier jaar groeien naar 70 winkels.

Over Tiscali B.V.
Tiscali B.V. is de Nederlandse dochter van Tiscali S.p.A. (Nuovo Mercato, Milan: TIS; Nouveau Marché, Paris: 005773), het Europese internetbedrijf met hoofdkantoor in Cagliari, Italië. Tiscali biedt in Europa toegang tot het internet en een breed scala aan content, toepassingen en innovatieve communicatiediensten. Op 30 september 2002 telde Tiscali 7 miljoen actieve gebruikers en 13,3 miljoen unieke bezoekers op haar portals, waarmee zij tot een van de leidende webbedrijven in Europa wordt gerekend (bron: Nielsen NetRatings).
Corporate website Tiscali: www.tiscali.com Website Tiscali B.V.: www.tiscali.nl