Persbericht

Nieuw magazine: Chief Financial Officer

Amsterdam, 17-12-02

Alex van Groningen Corporate & Finance Training lanceert in februari het magazine Chief Financial Officer. Het blad is gericht op de financiële top van Nederland, en wordt via controlled circulation verspreid onder de 10.000 belangrijkste CFO's van Nederland. Een betaald abonnement kost 99 euro per jaar (voor zes nummers per jaar).

Chief Financial Officer beoogt het lijfblad van de Nederlandse CFO te zijn. Het besteedt aandacht aan de zakelijke en persoonlijke kanten van het bestaan als CFO. Successen, kansen en trends komen aan bod. Tevens wordt ingegaan op mislukte IT-projecten, overnames en emissies.

CFO's worden binnen het midden- en grootbedrijf steeds invloedrijker. Ze beslissen over zaken als investeringen, overnames, reorganisaties, ICT, lease etc. Als er geld mee gemoeid is dan is de CFO erbij.

De redactie van Chief Financial Officer staat onder leiding van hoofdredacteur Marten Dijkstra en de eindredacteur Jan Bletz. Jan Bletz is oprichter van bladen als Fusie en Overname en eYe en oud-hoofdredacteur van Rendement, Management Rendement en e-Rendement. Marten Dijkstra is de vroegere hoofdredacteur van Management Team en Rendement en werkte jaren achterheen voor o.a. het blad Computable.

Uitgever en initiatiefnemer is Alex van Groningen, oprichter van Alex van Groningen Corporate & Finance Training (www.alexvangroningen.nl), een van de toonaangevende cursus- en congresorganisatoren van Nederland.

Meer informatie over dit initiatief vindt u op: http://www.financieel-management.nl/cfo.

Over Alex van Groningen Corporate & Finance Training Alex van Groningen Corporate & Finance Training organiseert sinds 1993 management opleidingen: open, in-company, computer based. Deelnemers zijn algemeen directeuren, financieel directeuren, controllers, managers, advocaten (erkenning door de Orde), accountants (Education Permanence), fiscalisten, adviseurs en bankiers. Tevens is zij initiatiefnemer en organisator van toonaangevende congressen zoals CFO Day en De Dag van de Overname.


- einde bericht -



Ingezonden persbericht