Kenniscentrum voor uiterlijke verzorging (KOC)

evenementen

Nieuw trainingsprogramma voorjaar 2003

Hoe blijft u up-to-date in de uiterlijke verzorgingsbranche? Via de trainingen van KOC. Ook dit voorjaar kunt u weer kiezen uit een zeer gevarieerd trainingsaanbod: praktische van opzet, boordevol nuttige informatie en verzorgd door de specialisten in het vakgebied. Nieuw is de kappersgerichte training 'Hairextensions'. Hier maakt u kennis met de verschillende bevestigingstechnieken van hairextensions.Uiteraard zijn er dit voorjaar ook diverse knip-, visagie- en salontrainingen.

Twee maal per jaar raken kappers geïnspireerd door de Haarlijn. Ook dit voorjaar is er weer een nieuwe Haarlijn. Wat zijn de nieuwste trends? Welke kapsels vormen samen Reflex, de Haarlijn voorjaar/zomer 2003? En met welke knip- en kleurtechnieken creëert u als dit moois? Tijdens de workshops Reflex krijgt u antwoord op al deze vragen.

De training Hennatatoeages is geschikt voor kappers, schoonheidsspecialisten en voetverzorgers. Dankzij bruine hennatatoeages kunnen tijdelijke versieringen aangebracht worden op de huid. Aan de orde komen: het bereiden van bruine henna, de werking ervan, de mogelijkheden en het maken van een sjabloon.

Speciaal voor kappers en schoonheidsspecialisten organiseert KOC de training Kleur Bekennen. Hier krijgt u een introductie om met het begrip 'kleur' meer in uw salon toe te passen. Hoe stem je kleuren op elkaar af en hoe kun je met behulp van stijlen en kleuren iemands persoonlijkheid beter naar voren laten komen? Dit zijn enkele aspecten die tijdens deze ééndaagse training aan de orde komen. Verder komt alles over kleur en stijl voor kleding, haar en make-up aan bod tijdens deze introductietraining. Tevens wordt aandacht besteed aan vormen, materialen en motieven. Dit zijn ook de ingrediënten voor onder andere stylisten om harmonie te creëren in het totaalbeeld.

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer informatie ontvangen? Alle informatie over de trainingen van KOC en de meest actuele trainingsdata staan onder de rubriek Trainingen. Het nieuwe trainingsprogramma kunt u hier downloaden. Uiteraard kunt u ook bij uw opleidingsadviseur terecht of bellen naar de afdeling Relatieservice, 030 - 6071000.