Casema

Den Haag, 12 december 2002

KinderNet / Veronica op de kabel in Zeist!

Met ingang van 18 december 2002 wordt de televisiezender KinderNet / Veronica in Zeist op kanaal 12 (224,25 MHz) toegevoegd. KinderNet was vanaf 1 september niet meer op Net5 te zien, omdat de zender een nieuw samenwerkingsverband met Veronica is aangegaan.

Op de nieuwe zender presenteren Kindernet en Veronica een eigen programmering. Gedurende de dag bedient Kindernet alle kinderen in de leeftijdscategorie van 2 tot en met 12 jaar door een aanbod van peuter-, animatie- en live-action series. Veronica zendt programmas uit voor tieners, jonge vrouwen en jonge mannen.

Een actueel zenderoverzicht is te vinden op de website van Casema (www.casema.nl) of op het Casema Service Kanaal.

Casema
Het in Den Haag gevestigde Casema is met 1,35 miljoen huishoudens als klant, een toonaangevende Nederlandse kabelexploitant. In haar ruim 30 jarig bestaan is Casema verantwoordelijk geweest voor onder andere de totstandkoming van standaardisatie binnen de Europese 'kabelmarkt' en een groot aantal technologische vernieuwingen op het gebied van kabeltelevisie. Casema is een 'access provider plus' die via haar modern netwerk naast kabeltelevisie een scala aan andere elektronische diensten en producten levert, waaronder: internet, zakelijke telefonie, datacommunicatie, digitale televisie en alarmering. Casema is door een internationale vakjury uitgeroepen tot European Cable System 2002