Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 18-12-2002 Persberichten district Eemland zuid, 09.40 uur

Aanrijding tussen bromfiets/auto

AMERSFOORT- Op dinsdagmiddag ontstond er een aanrijding tussen een bromfietser en een auto. Omstreeks 14.45 uur reed een 55-jarige automobilist uit Bellingwolde over de Emmalaan en gaf bij de kruising met de Utrechtseweg geen voorrang aan een 18-jarige man uit Soest. De bromfietser raakte gewond aan zijn been en werd vervoerd naar het ziekenhuis. Auto en bromfiets raakte beschadigd.

Winkeldief aangehouden

AMERSFOORT- Op dinsdagmiddag werd een winkeldief aangehouden. Omstreeks 16.30 uur wilde een 35-jarige man uit Hoevelaken een winkel aan het Neptunusplein verlaten zonder enkele goederen af te rekenen. Winkelpersoneel zag dit, hield de man tegen en waarschuwde de politie. De man werd door agenten aangehouden en ingesloten voor verhoor.

Val van bromfiets

LEUSDEN- Op dinsdagmiddag raakte een bromfietser gewond na een valpartij. Omstreeks 13.55 uur reed een 47-jarige bromfietser uit Leusden over de Asschaterweg en reed over een witte markeringsstrook. De bromfiets slipte, en de man kwam ten val en werd met knieletsel vervoerd naar het ziekenhuis.