Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Oosterhout

OOSTERHOUT, 18 december 2002

Team Altena:

Bromfietscontrole
SLEEUWIJK: Bij bromfietscontrole op het Kerkeinde in Sleeuwijk schreef de politie 15 bekeuringen uit omdat de brom- en snorfietsen opgevoerd bleken te zijn. Er viel een bon voor een lekke uitlaat en een bon voor een slechte achterband. Tenslotte is een bromfietsbestuurder bekeurd omdat hij geen bromfietscertificaat had.

Team Loon op Zand:

Inbraak bedrijf
KAATSHEUVEL: Op dinsdagavond 17 december 2002 is ingebroken bij een bedrijf aan de Veerweg. De daders verkregen toegang tot het bedrijf door een ruit te vernielen. Uit een van de kantoorruimtes zijn twee computers weggenomen. De totale waarde van de weggenomen goederen is nog niet bekend.

Team Gilze en Rijen:

Inbrekers gezien tijdens inbraak GILZE: Op woensdag 17 december 2002 omstreeks 21.00 uur is er ingebroken in een bedrijfspand aan Den Bulk in Gilze. Daarbij is een aantal computers buitgemaakt. De beveiligingsambtenaar zag twee personen weglopen. Deze mannen vertrokken in een groene Ford, type en kenteken onbekend. Verder zou een van deze mannen een bivakmuts dragen. Beide mannen waren in zwart gekleed.

Team Geertruidenberg - Drimmelen:

Snelheidscontroles
DRIMMELEN: in de gemeente Drimmelen hield de politie op dinsdag 17 december op diverse plaatsen snelheidscontroles. De controles werden gehouden op de Crullaan te Made, de Kerkdijk en Spoorstraat te Hooge Zwaluwe en de Ganshoeksingel te Lage Zwaluwe. In totaal werden 1203 passanten gecontroleerd en werden 99 overtredingen vastgesteld. Hoogst gemeten snelheid bedroeg 77 km/u in plaats van de toegestane 50 km/u per uur.

Team Waalwijk:

Bromfietscontrole
WAALWIJK: Op woensdagmorgen 18 december werd er op de Prof. Minckelersweg door de politie een bromfietscontrole gehouden. In totaal werden er 14 bromfietsers gecontroleerd. Zeven bromfietsers kregen een verbaal omdat zij hun brommer hadden opgevoerd en twee bromfietsers kregen een bekeuring voor het niet bij zich hebben van een bromfietscertificaat.

Inbraak in bedrijf
WAALWIJK: In de nacht van dinsdag 17 op woensdag 18 december is er ingebroken in een pand aan de Zomerdijkweg. De daders verschaften zich de toegang tot het pand door het forceren van een raam. Uit het pand werden 2 computers weggenomen.

Team Oosterhout:

Aanhouding verdachte van diefstal met geweld OOSTERHOUT: Op dinsdagavond 17 december heeft de politie omstreeks 18.10 uur op de Burgemeester Holtroplaan te Oosterhout een 19-jarige Bredanaar aangehouden. Hij wordt ervan verdacht op maandag 16 december 2002 rond 18.05 uur op de Slotlaan te Oosterhout een 35-jarige Oosterhouter met geweld van zijn mobiele telefoon te hebben beroofd. Vóór de beroving hadden het slachtoffer en de verdachte al een woordenwisseling in de bus. De man is ingesloten en de politie stelt een onderzoek in.

Bron: Jeroen Steenmeijer