Korps: Brabant-Noord, plaats: Boxtel 18-12-2002 Persbericht district Aa & Dommel

MAN AANGEHOUDEN VOOR ONNODIG BELLEN MET 1-1-2, Schijndel

Van dinsdag op woensdag is een 35-jarige inwoner uit Schijndel aangehouden omdat hij ondanks diverse waarschuwingen constant het alarmnummer 112 van de gezamenlijke hulpdiensten bleef bellen. Hij wilde worden opgenomen in een psychiatrische inrichting en belde daarvoor steeds het alarmnummer. De man heeft in het verleden reeds vaker het alarmnummer onnodig op deze manier belast en er een paar maal voor niets een ambulance laten komen. Agenten gingen daarop naar zijn woning en waarschuwden hem. Kort daarna heeft de man nog een vijftigtal keren gebeld. Agenten hebben de man daarop aangehouden en ingesloten.

RIJDEN ONDER INVLOED Vught

Van dinsdag op woensdag is een 40-jarige Eindhovenaar op de Taalstraat in Vught betrapt op het rijden onder invloed van alcohol. De bestuurder kreeg een geldboete van EUR190,= en een rijverbod.

AUTO TEGEN BOOM, Sint-Oedenrode

Woensdagmorgen is op de Ollandseweg in Sint-Oedenrode een 27-jarige vrouw uit die plaats tegen een boom gereden en gewond geraakt. De vrouw is rijdende in de richting Hoogeind in een bocht naar rechts door nog onbekende oorzaak rechtdoorgereden en aan de linkerzijde in de berm tegen een boom gereden. Zij is met onbekende verwondingen overgebracht naar het Sint Jozefziekenhuis in Veghel.

SNELHEIDSCONTROLE, Vught

Woensdagmorgen zijn bij een snelheidscontrole op de Bosscheweg in Vught 545 voertuigen gecontroleerd. Van de gecontroleerde voertuigen overtraden 62 bestuurders de maximum snelheid van 50 km/h. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 76 km/h. In alle gevallen is proces-verbaal opgemaakt.