Ingezonden persbericht

Beer uit Het Berenbos geadopteerd

DailyFresh Logistics adopteert ex-dansbeer Bora

RHENEN, 20021218 -- Op 18 december ondertekent de organisatie DailyFresh Logistics het adoptiecontract van één van de elf beren uit Het Berenbos in Rhenen. Beer Bora is de gelukkige. Door Bora te adopteren steunt Dailyfresh Logistics Het Berenbos en werkt zij mee aan de bescherming van de beer. Het Berenbos is een van de bekendste projecten van Alertis -stichting voor beer- en natuurbescherming.

Het Berenbos in Rhenen biedt opvang voor mishandelde beren. De beren die in Het Berenbos terecht komen hebben vaak een tragisch leven achter de rug en krijgen in Het Berenbos de kans om te herstellen en weer te genieten van het leven. Bora, een zwaar mishandelde ex-dansbeer uit Turkije, woont sinds 1994 in Het Berenbos.

DailyFresh Logistics uit Poeldijk biedt distributie aan van groente, fruit en bloemen naar het Verenigd Koninkrijk en Ierland. DailyFresh staat achter de doelstellingen van Alertis en heeft er voor gekozen om de stichting te steunen middels de adoptie van Bora. De keuze is op Bora gevallen, omdat aan hem goed te zien is dat een schrijnend levensverhaal dankzij de hulp van Alertis toch nog goed kan komen.



Ingezonden persbericht