FENIT

FENIT-workshop: Managementsystemen: ISO en/of INK

25-11-2002 FENIT organiseert op 19 december de workshop `Managementsystemen: ISO en/of INK. Dit is de 2e workshop in een reeks rond verschillende thema's op het gebied van kwaliteitszorg. De workshop wordt verzorgd door het INK en NEN (de beheerder van de ISO norm).

Om de kwaliteit van een organisatie te verbeteren, hebben ondernemers verschillende hulpmiddelen tot hun beschikking. Gaat een organisatie bijvoorbeeld (opnieuw) een ISO-certificaat behalen en/of gaat zij met bijvoorbeeld het INK-managementmodel aan de slag? In deze workshop wordt uitgelegd hoe deze managementsystemen kunnen bijdragen aan de verbetering van de organisatie. Ook worden de overeenkomsten en verschillen tussen ISO en het INK-managementmodel toegelicht en in hoeverre beide managementsystemen elkaar kunnen versterken. De workshop begint om 15.30 uur en vindt plaats bij FENIT in Woerden.

Workshopcyclus Kwaliteitszorg
De workshop op 19 december is de tweede in een reeks van zes. De workshopcyclus heeft als doel organisaties te ondersteunen bij het verbeteren van hun bedrijfsvoering. In deze workshopcyclus komen actuele onderwerpen op het gebied van kwaliteitszorg in de IT-branche aan bod en wordt met name naar de praktische aspecten gekeken. Hiermee kunt u een goed kwaliteitsbeleid van uw bedrijf verder vormgeven. De workshops zijn bedoeld voor de personen die betrokken zijn bij het kwaliteitsmanagement van een bedrijf.
Klik hier voor het complete overzicht van de workshops >> Complete programma 2002/2003 (pdf-bestand)

Kosten en aanmelden
Voor deze workshop vragen wij een bijdrage in de kosten van ¤ 25, - per persoon. Er is plaats voor maximaal 25 personen per workshop. U kunt zich aanmelden tot 6 december a.s. met behulp van een faxformulier. Naast aanmelding voor de workshop op 19 december, kunt u zich met behulp van bijgevoegd faxformulier ook aanmelden voor de andere workshops. U kunt zich echter ook per workshop inschrijven. Voorafgaand aan elke volgende workshop ontvangt u een uitnodiging met programma en aanmeldingsformulier.
Klik hier voor het aanmeldingsformulier >> Aanmeldingsfax (pdf-bestand)

Meer informatie over de workshops bij: FENIT, Marlou Splinter, e-mail: marlou.splinter@fenit.nl

copyright FENIT 2002

Ga terug