Ingezonden persbericht


OneStat.com gaat concurreren met de belangrijkste aanbieders van web site statistieken en introduceert geavanceerde diensten om banner campagnes en bezoek te optimaliseren voor medium tot grote en complexe sites.

Amsterdam 19 december 2002 OneStat.com ( http://www.onestat.com ), de nummer een provider van geavanceerde web site statistieken, introduceert vandaag OneStat Platinum en OneStat Enterprise. Beide diensten zijn ontwikkeld voor bedrijven met medium tot grote sites met een grote behoefte aan marketing rapportages.

OneStat Platinum & Enterprise hebben unieke features zoals bezoek segmentatie, trend rapporten en banner campagne analyses. Dit zijn drie belangrijke onderdelen om marketers te helpen hun site te optimaliseren, het rendement van marketing campagnes te verbeteren en om meer klanten te werven. Zij kunnen gemakkelijk zien in welke banner of zoekmachine keyword campagnes men meer moet investeren en in welke niet.

"Wij verwachten dat deze nieuwe geavanceerde diensten OneStat.com zullen helpen om verder te groeien, zegt Niels Brinkman, mede-oprichter van het bedrijf. Wij bieden een veel betere prijs / prestatie dan al onze concurrenten. OneStat Platinum en Enterprise zijn tot 80% goedkoper dan de geavanceerde diensten zoals die van NedStat Sitestat, Webtrendslive of Hitbox Enterprise en zijn gebasseerd op dezelfde meetmethode en service. Als men kijkt naar de unieke features, prijs en de service die wij bieden, dan denken wij dat het duidelijk is waarom een potentiële klant zal kiezen voor OneStat Platinum of OneStat Enterprise."

OneStat.com is de nummer een provider van real-time web site statistieken in de wereld. Onze superieure technologie voorziet meer dan 50.000 web sites in 100 landen van duidelijke rapportages. OneStat.com heeft verkoop distributie partners in 25 landen wereldwijd. Huidige gebruikers van OneStat zijn o.a. Friesche Vlag, Zorgverzekeraar VGZ, Gemeente Heerenveen, De Jong Intra Vakanties, Buyitdirect, Bloemenburo Holland en de Nederlandse Tennis Bond. Daarnaast voorziet OneStat de klanten van Ladot, de grootste hosting provider van Nederland, van duidelijke bezoek rapportages.

Met onze accurate, gedetailleerde en betrouwbare rapportages kunnen wij iedere vraag beantwoorden over het bezoekgedrag aan web sites. OneStat.com geeft executives, webmasters en martketers antwoorden op vragen zoals:


· Wie bezoekt onze site?


· Hoeveel pageviews, bezoeken, en unieke bezoekers komen er?

· Welke content, produkten en diensten preferen onze bezoekersr?

· Hoeveel bezoekers keren terug en hoe vaak?

· Welke zoekmachines en keywords gebruikt men?

· Wat voor soort of technologie gebruikt men om een site te bekijken website?

· Wat is het rendement van onze banner campagnes?

· Hoe indentificeren wij de trends op onze site?

· Hoeveel tijd brengt men op de site door?
OneStat.com heeft de intentie om de nummer een provider van real-time web site statistieken te worden in de wereld. De markt voor ASP site statistieen was $49 miljoen in 2002 en wordt geschat op $700 miljoen in 2004 volgens onderzoek bureaus.

Opmerking voor journalisten: voor meer informatie kunt u contact opnemen met OneStat.com, Belgieplein 84, 1066 SC te Amsterdam. Telefoon 020 - 77 92 544 E-mail: press@onestat.com Nederlandse web site : http://www.onestat.nl Internationale web site: http://www.onestat.com