AutoRai

19-12-2002

Rotterdammer wint Hyundai Matrix bij Nationale Verkeersquiz

Met één SMS-berichtje won Hans den Hollander uit Rotterdam een Hyundai Matrix. Yvonne Hoddenbach, Manager Public Relations van Hyundai-importeur Greenib Car, overhandigde de dolgelukkige Rotterdammer onlangs de sleutels van deze opvallende midi-MPV. Hans vertelt hoe hij de auto won: In oktober keek ik naar de Nationale Verkeersquiz op SBS6. In de studio zat een panel de vragen te maken en met een SMS kon je voorspellen hoeveel mensen zouden slagen voor dit examen. Omdat de gestelde vragen vrij pittig waren dacht ik dat slechts één op de drie deelnemers het zou halen. In de SMS die ik stuurde stond dus 33 procent.

Wat de prijs was, hoorde ik pas tegen het eind van de uitzending. Toen kreeg ik ineens een telefoontje met de mededeling dat ik één van de kanshebbers was op een auto. Daarna kwam ik live in de uitzending en vertelde de presentatrice me dat ik de winnaar was van een Hyundai Matrix. Mijn vrouw zat in de andere kamer televisie te kijken, en hoorde mij ineens. Een aparte gewaarwording.

Ideale gezinsauto
In samenspraak met de Hyundai-importeur heb ik gekozen voor een Matrix in de kleur Milky Silver. Mijn vrouw en dochter hebben de auto al veel gebruikt. Van mij mag het, de Matrix is een ideale gezinsauto. Omdat mijn dochter volgend jaar gezinsuitbreiding verwacht, komt deze auto eigenlijk als geroepen!

Ik weet zeker dat de Matrix Hans en zijn gezin niet zal teleurstellen, vertelt Yvonne Hoddenbach. Het is echt een meer dan functionele auto. Niet voor niets was de Matrix vorig jaar genomineerd voor de titel Gezinsauto van het Jaar. De auto is lekker opvallend, mede dankzij de laag uitgesneden zijruiten. Dit fraaie ontwerp van de Italiaanse meesterdesigner Pininfarina zorgt bovendien voor een goed overzicht op de weg.