Gemeente Lisse


detail: Taart voor personeelsadvertentie Lezers van het weekblad Intermediair vinden de personeelsadvertentie van Lisse het beste.

In de maand november jl. is in het bekende weekblad Intermediair een personeelsadvertentie met natuurlijk de (nieuwe) huisstijl van de gemeente Lisse geplaatst. Op zich niets bijzonders, ware het niet dat het weekblad maandelijks een prijs beschikbaar stelt voor "de advertentie van de maand". Deze advertentie van de maand wordt gekozen door de lezers van het weekblad. De lezers maken en keuze op basis van originaliteit, duidelijkheid en overzichtelijkheid. Zij wezen de gemeente Lisse aan als winnaar.

Anco van Leeuwen, chef afdeling Personeel en Organisatiezaken van de gemeente Lisse: "Wij zijn natuurlijk best trots dat temidden van tal van aansprekende organisaties in de profit en non-profit sector onze personeelsadvertentie door de lezers van het weekblad uitgeroepen is tot "advertentie van de maand november 2002". Een goede opsteker voor de gemeente Lisse en de uitstraling naar buiten toe!"

De prijs die hieraan verbonden is, is een taart en een bon voor de plaatsing van een gratis advertentie in Intermediair. Van deze bijzondere taart is bovenstaande digitale foto gemaakt.

Intermediair wordt in een oplage van ruim 256.000 toegestuurd aan mensen met een hbo- of academische opleiding in Techniek/Natuur, Informatica/Informatie, Economie/Bedrijf, Gedrag/Maatschappij. De prijswinnaars van de afgelopen maanden zijn te vinden op de website van Intermediair.