United Services Group

Belgische Koninklijke onderscheiding voor bestuursvoorzitter Alex D. Mulder Almere, 19 december 2002. United Services Group N.V. maakt bekend dat tijdens een management bijeenkomst de heer Alex D. Mulder, bestuursvoorzitter van United Services Group, een Belgische Koninklijke onderscheiding heeft ontvangen, in de vorm van het ereteken van Officier in de Kroonorde.

De heer Prof. Dr. M.H. Battaille, commissaris van United Services Group, afkomstig uit België, overhandigde de Belgische Koninklijke onderscheiding tijdens een bijeenkomst in Schoten van commissarissen, bestuur en directeuren van de onderneming. In zijn rede memoreerde de heer Battaille dat deze onderscheiding op voordracht van de Belgische minister van Economische Zaken is verleend wegens excellent ondernemerschap van de heer Mulder. Dankzij dit ondernemerschap is in de afgelopen jaren een belangrijke bijdrage geleverd aan zowel de werkgelegenheid, als aan het beter functioneren van de Belgische arbeidsmarkt.

De heer Mulder richtte dertig jaar geleden in Nederland de uitzendorganisatie Unique op (11 december 1972). Unique is in deze dertig jaar uitgegroeid tot United Services Group, een Europese dienstverlener, actief in een zestal landen met ruim 750 vestigingen, die werkgelegenheid bieden aan circa 50.000 flexmedewerkers en 5.500 vaste medewerkers.

Eind jaren tachtig zette United Services Group, door de overname van een aantal kleinere Belgische uitzendondernemingen, de eerste stappen op de Belgische arbeidsmarkt. Onder de merknamen Unique, Secretary Plus, Avenue Louise, United ICT Solutions en United Technical Solutions heeft de organisatie zich ontwikkeld tot één van de toonaangevende arbeidsmarktdienstverleners in België. Naast de activiteiten op de arbeidsmarkt biedt United Services Group diensten aan op het gebied van customer care-services en opleidingen.

Profiel United Services Group
United Services Group is als Europese dienstverlener actief in Nederland, België, Duitsland, Italië, Spanje en Portugal op het gebied van flexibele arbeid, opleidingen en customer care-services. De aandelen United Services Group staan genoteerd aan de Effectenbeurs Euronext Amsterdam. Vanuit een aantal zelfstandige werkmaatschappijen, waaronder Unique, Start, Secretary Plus en Technicum (detachering & uitzending), United Capacity, United Technical Solutions en United ICT Solutions (werving & selectie, detachering en projectmatige activiteiten voor vakspecialisten), United Independent Solutions en Fa-med (dienstverlening aan zelfstandigen zonder personeel), Luzac College en InterCollege (opleidingen) en Telecom Direct en Call-IT (customer contact-centers), worden de diverse dienstverleningsvormen aangeboden.

Raad van Bestuur
United Services Group N.V.

Zie ook onze website: www.unitedservicesgroup.nl