Gemeente Zwolle

Print pagina

Zwolse scholen bij de beste HBO-opleidingen in het land


Datum uitgave: 17-12-2002

Onderwerp: onderwijs

De Keuzegids Hoger Onderwijs is weer uit en ook dit jaar komen de Zwolse HBO-opleidingen goed uit de bus. Op de ranglijst van 1200 opleidingen in Nederland scoort Zwolle bijzonder hoog. En daar is de gemeente trots op. De Katholieke PABO behoort al jaren bij de beste PABO´s van het land. De Gereformeerde Hogeschool en Hogeschool Windesheim horen bij de beste zeven als het gaat om scholen met meerdere opleidingen.

De Keuzegids Hoger Onderwijs 2002/2003 is een jaarboek dat opleidingen systematisch met elkaar vergelijkt. De gids bevat
profielomschrijvingen van opleidingen en cijfers over slaagkans en studietempo. Het merendeel van de kwaliteitsoordelen is gebaseerd op een studentenenquête. De overige oordelen berusten op het deskundigenoordeel uit visitatierapporten. De Keuzegids is dus ideaal voor iedereen die zich aan het oriënteren is op een (vervolg)studie! Op het web vind je meer informatie. Als je de websites www.schoolweb.nl en www.keuzegids.org bezoekt, lees je meer over de ranglijsten en de onderwerpen waarop de opleidingen beoordeeld zijn.

Bron: afdeling communicatie
Datum van 17-12-2002 tot 30-12-2002