Gemeente Amersfoort

Prijsuitreiking kaartenactie; einde van campagne "Kom winkelen in Amersfoort"

datum: 17 december 2002

Op 19 december zal om 19.30 uur op de kerstafdeling van de V&D in de binnenstad van Amersfoort (Hellestraat/Utrechtsestraat) de prijsuitreiking plaatsvinden van de kaartenactie "De bonte binnenstad van Amersfoort". Tien prijswinnaars ontvangen dan prachtige prijzen uit handen van wethouder I. Geluk-Hennink en van de bedrijfsleider van V&D, de heer J.P. de Gilde. Ter plaatse wordt door trekking bepaald wie de hoofdprijs heeft gewonnen. Hiermee komt een officieel einde aan de campagne 'Kom winkelen in Amersfoort. U bent van harte uitgenodigd bij deze prijsuitreiking aanwezig te zijn.

Programma:
19.15 uur: ontvangst van de gasten
19.25 uur: welkom door J.P. de Gilde en door wethouder I. Geluk-Hennink
19.35 uur: trekking van de prijswinnaars 1 tot en met 10 + overhandiging van de prijzen aan de gelukkige winnaars (deze zijn ter plekke aanwezig om de prijs in ontvangst te nemen)

Achtergrond
In februari van dit jaar is de gemeente gestart met de eenmalige campagne 'Kom winkelen in Amersfoort'. Inwoners van Amersfoort en omgeving zijn met opvallende ansichtkaarten maandelijks uitgenodigd het centrum van Amerfoort te bezoeken om kennis te maken met de veelzijdigheid en aantrekkelijkheid van de bonte binnenstad van Amersfoort. Inwoners die alle 7 ansichtkaarten hebben gespaard konden deze complete set inleveren bij de informatiewinkel van de gemeente. Uit de ruim 400 inzendingen zijn 10 prijswinnaars getrokken. Deze zullen op 19 december bekend worden gemaakt. Prijzen zijn beschikbaar gesteld door Dierenpark Amersfoort en door V&D Amersfoort.