Vereniging FME-CWM

Samenwerking Trade4sure en FME-CWM



Zoetermeer, 19 december 2002

Op 13 december 2002 ondertekenden drs. A. Kraaijeveld van de Vereniging FME-CWM en de heer A. Heinemans van Trade4Sure een contract dat alle leden van FME-CWM in staat stelt om onder aantrekkelijke condities hun (buitenlandse) transacties te verzekeren. Kortingen lopen op tot 30%.

Trade4Sure
Dankzij de digitale dienstverlening van Trade4Sure is het voortaan mogelijk om individuele vorderingen te laten garanderen. Dit in tegenstelling tot de traditionele kredietverzekering welke wordt afgesloten voor de complete debiteuren-portefeuille. Trade4Sure werkt hierbij nauw samen met het Franse bedrijf Coface.

Vereniging FME-CWM
De Vereniging FME-CWM in Zoetermeer is de ondernemersorganisatie voor de metalektrosector. Voor 3.000 lidondernemingen met 275.000 vaste en ongeveer 60.000 tijdelijke medewerkers behartigt zij nationaal en internationaal belangen en verleent zij diensten op sociaal, economisch en technisch gebied. Voorts zijn bij de Vereniging FME-CWM 160 brancheorganisaties gevestigd.

Stichting Members Benefits
Het totale pakket van voordeelregelingen heeft FME-CWM ondergebracht bij de Stichting Members Benefits. Met het sluiten van deze overeenkomst heeft de stichting nu vijf overeenkomsten afgesloten op financieel gebied. Het betreft hier Handelsinformatie (Dun & Bradstreet) Incasso (Intrum Justitia) Notariële diensten (Regionotaris) en Financiële trainingen (F-Learning).

Noot voor de redactie (