Van Leeuwen Buizen


Van Leeuwen Buizen Groep opent nieuw kantoor in Beijing, China

o succes Shanghai voortgezet o hoogwaardige diensten voor internationale klanten in China o uitbreiding in regio Beijing

ZWIJNDRECHT, 18 december 2002 - De Van Leeuwen Buizen Groep kondigt de oprichting aan van Van Leeuwen Pipe and Tube Beijing, een nieuw kantoor in het district Dongcheng in Beijing in China. In februari van dit jaar, opende Van Leeuwen Pipe and Tube al haar eerste kantoor, tevens Chinese hoofdkantoor, in Shanghai.

Als een van de eerste internationaal opererende handelsondernemingen in stalen buizen, buiscomponenten en afsluiters heeft de Van Leeuwen Buizen Groep eerder dit jaar een kantoor geopend in China. Na een vliegende start in Shanghai werden er plannen gemaakt voor een tweede kantoor in de regio Beijing. Met de oprichting van Van Leeuwen Pipe and Tube Beijing zet Van Leeuwen de expansie op de Chinese markt voort. Van Leeuwen biedt internationale klanten in China hoogwaardige service en betere toegang tot de Chinese markt. De kantoren in Beijing en Shanghai richten zich beide op de groeiende petrochemische industrie in China, met name in regio's als Beijing, Shanghai, Nanjing en Guangdong.

Door zichzelf in dit snelgroeiende deel van de wereld te positioneren toont Van Leeuwen haar klanten voortdurend haar klantgerichte manier van zakendoen en de mogelijkheid tot het leveren van een vertrouwde kwaliteit van producten en hoogwaardige dienstverlening. Dankzij de regionale voorraadhoudende locaties in Zuidoost-Azië (Singapore) en de uitstekende relaties met verschillende (Chinese) fabrieken is Van Leeuwen Pipe and Tube in staat alle materialen te leveren voor de verschillende ophanden zijnde projecten.

Van Leeuwen Buizen Groep De Van Leeuwen Buizen Groep is een internationaal opererende handelsonderneming in stalen buizen, buiscomponenten en afsluiters. Het bedrijf is in vrijwel alle industriële sectoren actief. De basis van het bedrijf is gelegd in 1924. Momenteel telt de Groep 29 vestigingen verspreid over Europa, Azië, het Midden-Oosten, Australië en Canada. De omzet bedraagt 460 miljoen euro en er werken 1.000 medewerkers.

Voor nadere informatie kunt u zich wenden tot: Petra van Zandvoort
Afdeling Corporate Communications Tel.: 078 6252321
Fax: 078 6252027
E-mail: pvanzandvoort@vanleeuwen.nl