Gemeente Deventer

Overijssels Buiten

Derde reconstructiemagazine salland-twente uit

Het derde nummer van het magazine Overijssels Buiten is uitgekomen. Met dit magazine informeert de provincie Overijssel direct betrokkenen en geïnteresseerden over de voortgang van de reconstructie in Salland en Twente.

In het derde nummer komen (voormalige) agrariërs aan het woord die een geheel eigen invulling aan hun bedrijf hebben gegeven. Daarnaast worden diverse gebiedsgerichte projecten op het gebied van landbouw, recreatie, landschap, natuur en milieu uitgelicht. Zoals de Stichting Maarkels Landschap, waarin Jan ten Tije zich heeft opgeworpen als lokale belangenbehartiger voor het landschap in Markelo. Ook vertelt campingeigenaar Jack van der Boon uit Ommen hoe natuur en recreatie hand in hand gaan op zijn camping in het Vechtdal.

Overijssels Buiten verschijnt vier keer per jaar en valt bij 200.000 huishoudens in het buitengebied van Salland en Twente op de mat. U kunt het magazine krijgen in het Gemeentelijk Informatiecentrum, Burseplein 20 en bij de balie Bouwen en Wonen, Burseplein 10. Het document is daarnaast te downloaden via internet: www.prv-overijssel nl (zoeken onder reconstructie).