Gemeente Vlaardingen


19-12-2002

Werk aan de weg uitgesteld door vorst
Door de vorst hebben de werkzaamheden aan de wegen binnen de gemeente Vlaardingen vertraging opgelopen. Als gevolg daarvan blijven wegen, die voor de feestdagen opengesteld zouden worden voor het verkeer, afgesloten. De gemeente streeft er naar om met tijdelijke maatregelen de overlast tijdens de feestdagen zoveel mogelijk te beperken.

Binnen de gemeente zijn op meerdere plaatsen wegwerkzaamheden aan de gang maar met name de doorgaande wegen hebben de bijzondere aandacht van de gemeente. Zo wordt bijvoorbeeld het uitbreken van het asfalt in de Westlandseweg uitgesteld tot na de jaarwisseling. Daarnaast wordt getracht een gedeelte van het Verploegh Chasséplein tijdelijk te asfalteren waardoor de rotonde voor de helft open kan en doorgaand verkeer over de Schiedamseweg mogelijk is. Op de Kethelweg zal de ingestelde omleiding van kracht blijven.

Genoemde werkzaamheden zijn echter wel afhankelijk van de weersomstandigheden. Ook nu de dooi is ingevallen is de vorst niet direct uit de grond. Het moet eerst een paar dagen ruim boven nul graden zijn alvorens de werkzaamheden kunnen opstarten.